Noha „kivont kardokkal” várták, Navracsics Tibor szerdai meghallgatásán gyorsan leszerelte a szkepticizmust és az ellenségességet – összegzi az egyik legnagyobb példányszámú belga napilap a magyar jelölt teljesítményét. Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője úgy látja, Navracsics órákon át „állta a sarat”, higgadt maradt még akkor is, amikor a témától teljesen eltérő kérdésekkel ostromolták. Az ellenzék is megnyilvánult, az MSZP szerint európai értékeket megőrző programmal állt a bizottság elé a magyar jelölt, a balliberális Jávor Benedek a „grillezést” hiányolja. Visszhang.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Csak megalázták, beszóltak neki keményen,
láttuk, hogy köpni-nyeln nem tudott ...
Ja, kérem ez nem a magyar parlament, ahol
a 2/3-ad vastapsol ...
hetöndöe
Micsoda drámai"költői kép",Shakespeare sem írt volna nagyobbat.
human
Még az is lehet, hogy az mszp képviselői kiállnak Navracsics mellett, mert még mindig jobb választás, mint egy Hofmann Rózsa vagy hasonló "gerinces szaktekintély".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.