Schiffer András a Facebookon próbálta meglovagolni Orbán Viktor bizalmasainak Amerikai kitiltását, és bár van, akinek tetszett, volt, aki egyértelműen demagógiának titulálta a hozzászólást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Schiffer tipikusan a "dögöljön meg a másik tehene is" politikus.
Államférfi sohasem lesz belőle!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Schiffer ugyanazt csinálja amit évek óta sok fideszes: nem az a fontos, hogy az országszerte kiderüljön mi az a hatalmas korrupciós botrány amire hivatkozva az USA kitiltja a kormánytisztviselőket és oligarcháikat az országból, hanem mások is lopnak, csalnak...
Az elmúltnyolcévezés nem vitte előre az országot az elmúltnégyévben sem és a következő négy évben se fogja.
Senara
Schiffer hamar - hamar , gyorsan -gyorsan , ja és rögvest megvédte a mutyizókat . Ne csodálkozzatok ez a dolga . :-((( ellenzékbe .
bencemacska
Schiffer tipikusan a "dögöljön meg a másik tehene is" politikus.
Államférfi sohasem lesz belőle!!!
Vasárnapiiskolás
Pont ennek a svábzsidócigánynak kellett beleugatni a politikába?! @bencemacska: Ember se igen.
Szimba
Schiffer évek óta erölködik, egy senki a pártjával együtt. Kit érdekel, mit mond? Nem oszt, nem szoroz.
senkifia68
@coni: @Senara: @Vasárnapiiskolás: @Szimba: Hajrá fiúk!!! Van megint egy szerencsétlen akin lehet lovagolni egy kicsit!!!
Mi a frász örömöt leltek benne? Idióta aki azt állítja Schifferről, hogy fidesz párti!
És idióta az is aki az Orbán gyűlölettől az orránál tovább nem lát, nem hall és nem képes látni a sorok között!!!
Obamáék sakkoznak! Ők a Big Brother! Bármit megtehetnek a demokrácia nevében!!!
Akár lehallgathatják a telefonodat is, bele nézhetnek a bankszámládba, lekérhetik a legfrissebb székletminta eredeményedet az OEP adatbázisból, és trükkösen használkhatják a számítógépedet amikor csak akarják, legfeljebb azt veszed észre, hogy néhány Mb/s-es lassabb az interneted. Sőt! Bekapcsolhatják a Skype-hoz használt kamerádat amikor akarják és ha mikrofonod van meg ne szólalalj! A mobil telefonod cellainformációit pedig a műholdjaik, vagy a földi szolgáltatók közreműködésével bármikor lekérhetik, így előfordulhat, hogy még oda sem érsz ahova indultál ők már ott kukkolnak! Nem hinném, hogy összesküvés elmélet a reklámok világába rejtett információ gyűjtés sem!
És mindennek semmi, de semmi köze a korrupcióhoz! Mert azzal másokat vádolni és büntetni bizonyíték nélkül is lehet, de ha a saját alomjába tartoző egyedre csak rátüsszent valaki, már diktatúrát és terrorizmust üvöltenek a demokrácia és a szabadság nevében!!!
coni
@senkifia68: Mint 2010-es LMP szavazó bizton állíthatom, hogy kettőnk közül valamelyikünk (Schiffer vagy én) beverte a fejét és az ellenkezőjét gondolja és teszi mint 4 évvel korábban.
Valószínűleg Ángyán, Horváth András is csak rémeket lát. Vagy beszélt Obamával.
senkifia68
coni

Olvasd újra Schiffer írását!!!
Szerintem nem értetted meg! (te sem)

Különösen annak fényében nem, hogy van néhány furcsa időbeni egyezés bizonyos események között!
human
Meg kellett mutatnia egy kicsit a zöld oldalát és erre a kormány barátainak kiutasítása volt az apropó. Egy kis pártnak minden alkalmat meg kell ragadnia, hogy nézeteit hirdesse.
Senara
@senkifia68: @coni: @Senara: @Vasárnapiiskolás: @Szimba: Hajrá fiúk!!! Van megint egy szerencsétlen akin lehet lovagolni egy kicsit!!! ... kár volt tovább ragoznod . A saját véleményedet mondtad el ...Amerika lehallgat..nagy testvér minket figyel ..mint minden más ország ...és még valami , én például semmi örömömet nem lelem abba , hogy kritizálom .
coyote3
Schiffer lassan, de biztosan kapaszkodik le a kövéri szintre...
karma1
@senkifia68: Ne kend Amerikara a lehallgatasokat, Skype-ba valo belenezest/hallgatast, mobil telefon uzeneteinek tarolasat, lehivasat, meg a tobbi megfigyelo modszert, mert ezzel itthon regesregen el - es elt - a mindenkori kormanyzat.
A Kadar-rendszerben a prominens politikusokat, vagy a nagyon magas beosztasban levoket siman lehallgattak, csak annyival voltak hatrebb, amennyivel a technika.

Most fejlettebb a technika is, tobb es jobb a lehetoseg a megfigyelesre, es hat orbanvitya akart egyetemi szakot nyitni az etikus hacker- kepzesre...
Szimba
@senkifia68: 1. Te mondtad ki, szerencsétlen. 2. Szerinted csak Obamáék, orbánék nem?
senkifia68
@Senara: Hát ez az!!! Bárki mást lehet kritizálni csak a Big Brothert nem? Érdekes mentelitás!
@Szimba: Ne kenjem??? Miért, nem hallgatnak le? Az, hogy sokan mások is megteszik, sőt a hazai titkosszolgák is az egy dolog, de most most éppen amerika vádol másokat történytelenséggel, amikor ő százszor többet követ el. Ráadásul a hazai titkosszolgáknak ez törvényben előírt kötelezettsége! De arról még nem olvastam, hogy kitiltottak volna amerikai üzletembereket a velencei kaszinó biznisz miatt, pedig arra éppen lett volna okunk!

@Szimba: Fuss neki mégegyszer! Nem tudom mire válasz amit írtál! Szerintem te sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.