Az Együtt–PM és a Szolidaritás néhány aktivistája ma délben úgy gondolta, hogy a véleménnyilvánítás szabadságába még bőven belefér, ha ide-oda igyekvő békés embereket vegzálnak lepedőikkel a Lánchídon. Az autósok – köztük egy terhes anyukát szállító taxis – ezt nem így gondolták, hosszas dudálás után többen kérdőre vonták a flúgos csoportot, elvették a transzparenseiket, majd lelökdösték őket az úttestről.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ők legalább hallatják a hangjukat, nem nevezném flúgosoknak őket! Amikor a MÁV dolgozói sztrájkoltak, mennyien nem tudtak munkahelyeikre, iskoláikba eljutni?! Volt, amikor vizsga időszakra esett a munka beszüntetésük! Azt akkor természetesen lehetett? Olyan szájízű ez a cikk, mint Rogán reakciója az amerikai kitiltásokra. Azt nevezném zavarodott magatartás formának. Viccnek tartani azt ügyet, ami miatt az ország határain belül és kívül is felkapják az emberek a fejüket, s elitélik?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Ők legalább hallatják a hangjukat, nem nevezném flúgosoknak őket! Amikor a MÁV dolgozói sztrájkoltak, mennyien nem tudtak munkahelyeikre, iskoláikba eljutni?! Volt, amikor vizsga időszakra esett a munka beszüntetésük! Azt akkor természetesen lehetett? Olyan szájízű ez a cikk, mint Rogán reakciója az amerikai kitiltásokra. Azt nevezném zavarodott magatartás formának. Viccnek tartani azt ügyet, ami miatt az ország határain belül és kívül is felkapják az emberek a fejüket, s elitélik?!
amaramaistanna
Függetlenül attól,hogy most felületesek voltak a hírközlők,mert sem a Pm,sem az Együtt nem vett részt az akcióban,nem találok kivetnivalót benne.Ez önálló Szolidaritás akció volt.Nem nevezném flúgosnak.Netán megrendelt írás a Fidesztől?
pityuka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
leszúrt rittberger
Engem nem zavar, amíg otthon a négy fal között csinálják :)) Egyébként tényleg, kismama és dolgozó emberek előtt lezárják önkényesen az utat... Tüntessél úgy, hogy ne zavarjál másokat, örüljenek inkább hogy nem csapkodták meg a taxisok...
sentinel216
@leszúrt rittberger: Az a "kismama" ebben a rendszerben napokig várhat egy orvosi vizsgálatra, évekig gondolkodik, hogy merjen e gyereket vállalni. Az a "dolgozó ember" gürcöl napi 12 órákat, minden napja bizonytalan, vajon holnap lesz e munkája. Jövedelme 70 százalékát le tejeli a maffiakormánynak. De neki legalább van munkája, míg nagyon sokan még segélyt sem kapnak. Mindeközben épülnek több száz milliós lakóvillák, nyaralók, stadionok a kert végében. Kamionokkal hordják ki a pénzt külföldre a zsaroló adócsaló, kormány zselés petikéi. Aki ezt szóváteszi, meg kell rugdosni, le anyázni, savazni, akasztani. Persze! "Csinálják otthon a négy fal között!"
leszúrt rittberger
@sentinel216: Igen, honnan veszed, ezt a sok baromságot, hogy a kismama hogy s mint, meg a dolgozó emberek? Képzeld, akármennyire vergődtök, ebben az országban nagyon sokan igenis JOBBAN élnek 5 éve, mint előtte, és nagyon sokaknak jó így minden ahogy van. Na őket például felesleges hergelni ilyen szánalmasan béna, szervezetlen nyugdíjastüntetésekkel, mert nem a másik emberrel kell kicseszni, ha nem tetszik a rendszer.

Ilyen egyszerű. És igen, amikor a MÁV-osok tüntetgettek pofátlanul hetente, akkor is ezt mondtam, meg amikor a fideszesek szarták össze a Kossuth teret, akkor is, meg a tévétüntetésnél is. Tanulja meg minden idegbajos vernyákoló, hogy azért mert ő utálja az Orbánt, attól még nem tehet azt amit akar.
human
Korábbi cikkben lehetett olvasni, hogy ugyanazokat az autókat látták a körforgalomban körözni és azok estek neki a demonstrálóknak. Csak hogy színesítsem a történetet :)
human
Egyébként nekem nagyon tetszett az az ötlet, hogy ha valaki egyet értett a demonstrálókkal akkor dudálnia kellett. A forgalmat nem tartották fel ezzel és szerintem hallható módon látványos is volt.
m.macskosz
@human: Igen, emlékszem, az tényleg klassz volt, még a busz is dudált.
sentinel216
@leszúrt rittberger: Örülök, hogy Te jobban élsz! Ezt mondogatják a jól őrzött budai villákban - azt se' tudom hová dugjam a lopott lóvét - senyvedő fidesznyikek és se__nyalóik. Azt sem tudják. mi van az országban. Lényeg, hogy mi jobban élünk és tiszteljenek bennünket!
human
@m.macskosz: Csak egy tábla kell, hogy például "Legyen NAV átvilágítás? Dudálja, ha igen!". És ez szinte anonym, mert a város zajában úgysem tudni, hogy melyik autó dudált.
leszúrt rittberger
@sentinel216: Kár beléd a szó, buta vagy és korlátolt: nem magamról beszéltem, hanem pl. arról a több százezerről, akik most is a Fideszre szavaztak... De további jó puffogást, majd holnap is zárjatok le egy utat :) Lehetőleg egy mentő előtt, amiben épp egy hozzátartozótokat szállítják. Biztos megérti majd.
Justa
Jaj-jaj!!!Én emlékszem más hídlezárásra is.Na de azok persze nagy magyar hősök voltak.Egy alig média-szabadságos és parlamentáris országban mégis milyen eszközök maradtak a figyelem felkeltésre?Jaaa,most jut eszembe,56-ban is kértek engedélyt,igaz?De a fikázok most biztos szintén ott voltak a sok millióval akkor,azért sikerült olyan jól!Meg aztán minden ünnepségen is ott csápolnak.No és mint tudjuk,a változást nem lehet,csak áldozatok árán...ha nehéz,ha fáj.A belenyugvás sokkal jobban fog fájni.
leszúrt rittberger
@Justa: Dobálják be akkor molotov-koktéllal az NGM ablakait, ha annyira tökös, nagy Orbán-rezsim ellen tiltakozó forradalmárok. Nem a kisember hétköznapjait kell mégjobban megnehezíteni, a taxison meg a kismamán leverni a nyűgjüket...

Ez egy béna megmozdulás volt, értelmetlen, több kárt okozó... És egyébként ezért is tart itt a baloldal, mert még annyi eszük sincs, hogy egy rendes felfordulást megcsináljanak, ami egyszer nem a visszájára sül el.
Ciber
@leszúrt rittberger: @leszúrt rittberger: Ha egy kosár alma romlani kezd, azonnal kell kiszedni a kosárból a romlottakat, mert különben az összes tönkre megy. Ha nem reagálunk, a kormányzat annyira betonozza be magát a hatalomba, hogy már semmit nem lehet tenni. Maffia országban akarsz élni? Kérdésem, mit tehet meg az, aki elégedetlen? A parlamentben és az önkormányzatoknál semmit. A szájkosár törvény alapján a médiák szintén semmit. Ha valaki kinyitja a száját, azt tönkreteszik. Szóval mit tehet?
sentinel216
Valahol igazat adok "leszúrt rittberger" -nek. Kádárék idejében is voltak ilye, n "hajtós" emberek, akik akár elfogadták a rendszer ideológiáját, azért cserébe, hogy nekik jól menjen. Most a fideszre szavaz, hogy ne adj Isten valami is megzavarja az ő kis világát. Az ilyen típusú emberek rúgják föl a kisnyugdíjast, ha útjukba áll, lenézik a szegényeket, nem látják meg az éhező gyerekeket. Lényeg, hogy a zseb egyre dagadtabb legyen.
"Dobálják be akkor molotov-koktéllal az NGM ablakait, ha annyira tökös, nagy Orbán-rezsim ellen tiltakozó forradalmárok."
Még eljöhet az az idő is és akkor sokan fognak malacvágtában menekülni.
whatthefuck
Ez így tényleg gáz volt. Az emberek próbálnak boldogulni ebben a szemét világban, nem kell őket ebben akadályozni. Meg ha már demonstráció, akkor szedjenek össze 100 embert, az már elég tömeg ahhoz hogy a taxis ne próbálja meg őket onnan ellökdösni. Ha meg nem sikerül ennyit összeszedni, akkor megette a fene az egészet. Azért azt az ürgét aki majdnem eltörte az egyik demonstráló lábát a furgonjával, kicsit elővenném, mert ilyet akkor sem lehet ha neki nem tetszik a dolog, ugyanis ez meg önbíráskodás és testi sértés. Ugyanez vonatkozik a lökdösőkre is. Hívjanak rendőrt aki intézkedik.
sentinel216
Árpádsávos szavazat újraszámlálók is leállították a forgalmat az Árpád - hídon. Senki közelükbe sem mert menni. A taxis meg csak ne izmozzon! Emlékszünk még, mit műveltek pár forint üzemanyag ár emelkedéséért. Lebénították az egész országot.
Feraj49
Van aki azt gondolja ha valaki szegény és tiltakozik ellene,a korrupció ellen ,az flúgos is.Nála az értékítélettel valami baj van ! Amikor egy "csoport" kordont bontott bejelentés nélkül az Országház előtt,akkor minden rendben volt?Pedig nekik volt munkájuk.Nem feszegetem tovább a dolgot
mate03
@leszúrt rittberger: A Taxis blokád alatt még biztosan-nem éltél! A benzines palackos tüntetés a (fideszes bűnözők)Privilégiuma ! De ezt neked hiába is magyarázom!? Te már voltál átnevelő táborban!
Másik
Ugyan már! Kellett valami kis felfordulás, hiszen jön 1956 évfordulója.
leszúrt rittberger
@mate03: Úgy, úgy, hergeld csak magad tovább, nagyon viccesek vagytok :) Mondom, csak annyit érjetek meg, hogy a hőzöngők által lezárt úttesten a mentőben egy családtagotok legyen! Semmit több. Majd utána beszélgetünk.
kukac50
A kormány hazugságai ellen hívták fel a figyelmet.
sentinel216
@leszúrt rittberger: " ... hogy a hőzöngők által lezárt úttesten a mentőben egy családtagotok legyen! "
Biztos vagyok benne, hogy ha hosszabb időre szándékozták volna lezárni a forgalmat, a mentő és egyéb megkülönböztetett járműveknek azonnali áthaladást biztosítottak volna. Feltéve, hogy abban a mentőben nem a mi adófelajánlásainkból megtollasodott Gyermekrák alapítvány góréja ül. Kék lámpás Audikban pöffeszkedő fideSS méltóságok is szívhatnak a sorban.
tivoli
Én azt mondom, békés járókelőket, autósokat ne vegzáljon senki az általa fontosnak vélt felháborodásával, mert az lehet, hogy csak neki fontos, a másik meg pofán vágja érte.
Minden békétlenkedő menjen békétlenkedni a megfelelő illetékes helyre, azoknak mutogassanak mindenféle transzparenst, molinót, mert csak azok tudnak esetleg változtatni, ha egyáltalán méltóztatnak tudomásul venni a hőbörgést.
Tekla
@sentinel216: Ezek a liberálisok voltak , nem az Árpád -sávosok! Azoknak több eszük van mint az LMPs, szoci kiknek ,dk együtt.
eberti
Nevetséges volt ez a "tüntetésnek" beállított forgalom akadályoztatás...
bretagne
@leszúrt rittberger: Nagyon jó a fotód!
nezelodo
Az én családtagjaimat is flúgosnak tartották 1989-ig, az egyetemistaként ötvenhatban történt vonulgatásért, tüntetésért. Mára már kissé más az elnevezés.
Bercifiu
Nem a forgalmat kellene akadályozni, hanem el kellett volna menni szavazni, hogy normális életet élhessünk.
De sajnos az ellenzék már harmadszor bebizonyította balfaszságát. Némi fantáziával elképzelhető, hogy a Fidesz malmára hajtják a vizet. Az ilyen megmozdulás csak azért van, hogy félrevezessék a népet.
orogordog
@leszúrt rittberger: ha fidesz csinálja akkor helyes, ha más az már dilis. Kit érdekel ha taxi nem tud menni.
orogordog
@Bercifiu: kire kelet volna szavazni Gyurcsány Viktorra, Bajnai Jánosra, Vona Pálra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.