Annyian bepanaszolták a Facebooknál a vasárnapi internetadó elleni tüntetés szervezőit, hogy már nem is tudják használni az oldalt – írja a 444.hu.

Nemes Balázs és a Hal Ninethousend álnéven regisztráló társa a lapnak elmondta, hogy az egyik eseményt annyira sokan jelentették a Facebooknak, hogy azt végül törölték, azóta pedig a profiljukat is felfüggesztette a közösségioldal.

A vasárnapi, az internetezés adóztatása elleni tüntetésre már harmincezren jeleztek vissza. Az esemény leírása szerint a József Nádor térre szervezett tüntetés legális, azt bejelentették a rendőrségnek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Éljen a demokrácia, a szabad véleménynyilvánítás !
Egyértelmű, hogy ezért fogják bevezeti az internetadót
ezzel sok embert eltudnak némítani !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
Mert ugye "..nem lehet elnyomni a véleményszabadságot".
alterego56
Százezren az internetadó ellen
október 23., 22:52 · szerkesztve
Köszönjük az aggodalmat, de mind ez az oldal, mind a 28 ezer résztvevős facebook-esemény biztonságban van, a szervezőknek rendben van a hozzáférése. A 444-en megjelent cikkhez elküldtük a pontosításokat. Az eseményről hivatalosan az alábbi két helyről tájékozódhattok.
A Százezren az internetadó ellen ellen oldalon: www.facebook.com/Ne.legyen.Internetado.
Illetve itt, a 28 ezer résztvevős "Tüntetés az internetezés adóztatása ellen" facebook-eseményen: www.facebook.com/events/553595758107170/?ref_notif_type=event_mall_reply&source=1
kukac50
Jelentések a Fidesz talpnyalóitól mentek.
Desischado
Ha így haladunk tiszta Észak Korea meg Kína leszünk! Mondjuk a zsírmore ezt szeretné, de nem hagyjuk! Igaz? Gratula mindazoknak, akik megszavazták ezt a maffia bandát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.