Annyian bepanaszolták a Facebooknál a vasárnapi internetadó elleni tüntetés szervezőit, hogy már nem is tudják használni az oldalt – írja a 444.hu.

Nemes Balázs és a Hal Ninethousend álnéven regisztráló társa a lapnak elmondta, hogy az egyik eseményt annyira sokan jelentették a Facebooknak, hogy azt végül törölték, azóta pedig a profiljukat is felfüggesztette a közösségioldal.

A vasárnapi, az internetezés adóztatása elleni tüntetésre már harmincezren jeleztek vissza. Az esemény leírása szerint a József Nádor térre szervezett tüntetés legális, azt bejelentették a rendőrségnek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Éljen a demokrácia, a szabad véleménynyilvánítás !
Egyértelmű, hogy ezért fogják bevezeti az internetadót
ezzel sok embert eltudnak némítani !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Éljen a demokrácia, a szabad véleménynyilvánítás !
Egyértelmű, hogy ezért fogják bevezeti az internetadót
ezzel sok embert eltudnak némítani !
Szimba
Szólásszabadság csak a királyi tv-ken és rádiókban. Mármint a fidesz szájíze szerinti szólásszabadság persze.
JAJMÁR
Ez most csak "olaj a tűzre" ! Minden net-korlátozás az lesz most, az adó bejelentése után .
human
Közben újra lett hozzáférésük. Gondolom a facebook rájött, hogy egy demokratikus tüntetést akart a diktatúra megakadályozni.
coyote3
Igazi FideSS mentalitás:))))))))))))))))) És most várom a fanok kérdését: Mondj példát a szólásszabadság korlátozására...
micfild
@nyanya001: szerintem ez első pillanatban egyértelmű volt
Hellcat
Nesze nektek demokrácia meg szólásszabadság...
Törölt felhasználó
Egy percig nem gondolom, hogy nem lett kiadva az összes fityesz katonának, hogy nyomjanak a "bejelentés" gombra. De így működik a facebook? Ha elegen nyomnak rá a gomra akkor letilt, ha pandák megmentéséről, ha világuralomról szól az oldal???

Ha ez így működik, akkor mindenki tudja mi a dolga...ugye kedves cöf, fidesz, orbán viktor fb oldalak..:)
m.macskosz
@ziziplanet: Sajnos, itt a Propelleren is tapasztalhatjuk,
mennyire szeretnek jelentgetni egyesek, sejtésem szerint nem a baloldali érzelműek...
...és többnyire sikerrel, látjuk az új nickek felbukkanásán. :(
Törölt felhasználó
@m.macskosz: Nem a jelentgetéssel van baj, hiszen ha tényleg sért valakit vagy valakiket egy dolog akkor erre kell orvoslat, de kihasználni azt, hogy a facebook egy automatika alapján tilt elég csúnya dolog, de ez a facebook hibája amúgy (ha adott időn belül adott bejelentés érkezik, akkor automatán letilt humán felülbírálás nélkül)
Ezen az eleven kb a rákellenes fb oldalt is le lehet lőni...
Nem tudom ugyanis, hogy egy olyan adónem elleni tiltakozás, mely sérti az egyenlő esélyekhez való jogot, mely a világban egyedüli, milyen alapon tiltja a facebook le...?

A tolvajkergetők példája pl egy másik nem egyértelmű dolog. Tomcatről ugyanis köztudott hogy radikál jobboldali, önkényeskedett, rejtett cigányozás volt stb.. Hagyjuk, hogy maga a cél szimpatikus ügy volt-e, de az eszközei és mondanivalója a tolvajkergetőknek nem volt mindig megkérdőjelezhetetlen...
mate03
@coyote3: Rájuk hiába vársz!Ilyenkor mélyen hallgatnak! Majd ha a (fidesz) mond valami cáfolatot,akkor újra itt lesznek és papagáj ,módjára,ismételgetik a(fidesz)igét!
Toby
@nyanya001: Most jön az, hogy ha postán adnál fel levelet/képeslapot, addig nem teheted zárt bortékba, amíg a háztömb-megbízott meg nem nézte, aláírásával nem igazolta, és naponta ki kell neki nyitnod a levelesládádat, hogy kitől, milyen üzenetet kaptál, sőt, a levelezőrendszeredben kell számára nyitnod egy fiókot is, azonkívül havonta egyzsrr le kell adnod írásban, hogy mikor, milyen jelszavaidon változtattál és hogyan !

Az oroszok feltörték a Tor Browser szerverét, hogy hozzáférjenek az eredeti ip címekhez és azokhoz, akik nem fakadtak sírva a putyinizmustól, sőt ennek hangot is adtak a fórumokban, tbbnyire a Toron keresztül ! Ez év februárjától júliusig veszélyben voltak azok, akik a Tort használták ip címük elrejtésére, utána a Tor biztonsági intézkedéseket tett.
Kétszer sem mondom, hogy Orbén azért dörzsölődzik annyira a volt KGB-shez, hogy a FinFisher mellé még a Tor feltörés módját is megkapják !

Nemzetbiztonsági Fidesz érdek !
Gyuri Géderről
Nem kell besz..ni. Ismét lesz szabad Európa rádió, és lesz szabad Európa internet. A tudás, szabadságvágy és a technika legyőzhetetlen.
nyanya001
@Toby: Az ötvenes években volt, hogy a leveleket felnyitották
leellenőrizték kivel barátkozol, ha külföldön volt rokonod, akkor
különösen megfigyelés alá vontak, osztályidegen lett az ember, azaz ellenség !
Dr plágium
@Toby: Most nevetni fogsz, de Szerbiában az ajánlott leveleket nem szabad leragasztani amíg a postán bele nem néztek mi van a borítékban :)
Vasárnapiiskolás
Mert ugye "..nem lehet elnyomni a véleményszabadságot".
alterego56
Százezren az internetadó ellen
október 23., 22:52 · szerkesztve
Köszönjük az aggodalmat, de mind ez az oldal, mind a 28 ezer résztvevős facebook-esemény biztonságban van, a szervezőknek rendben van a hozzáférése. A 444-en megjelent cikkhez elküldtük a pontosításokat. Az eseményről hivatalosan az alábbi két helyről tájékozódhattok.
A Százezren az internetadó ellen ellen oldalon: www.facebook.com/Ne.legyen.Internetado.
Illetve itt, a 28 ezer résztvevős "Tüntetés az internetezés adóztatása ellen" facebook-eseményen: www.facebook.com/events/553595758107170/?ref_notif_type=event_mall_reply&source=1
kukac50
Jelentések a Fidesz talpnyalóitól mentek.
Desischado
Ha így haladunk tiszta Észak Korea meg Kína leszünk! Mondjuk a zsírmore ezt szeretné, de nem hagyjuk! Igaz? Gratula mindazoknak, akik megszavazták ezt a maffia bandát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.