Megújítja autóparkját a Magyar Államkincstár, 98 új kocsi érkezik hozzájuk hamarosan. Nettó 284,3 millió forintért vásárol személyautókat a Magyar Államkincstár, a közbeszerzést a Wallis Kerepesi Kft. és Körös Autócentrum Kft. közösen nyerték – derül ki a az uniós közbeszerzési lapból. A kiírás szerint legalább 90 kW (120 LE) teljesítményű, fűthető első ülésekkel, hátsó parkolóradarral, tempomattal és hátsó oldallégzsákkal szerelt autókkal lehetett megnyerni a tendert, amelyen egyébként négyen indultak. A Hovány Kft, a Petrányi Autó Kft. és a Schiller Autóház Kft. azonban nem tudott olyan kedvező ajánlatot tenni.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Autót? Bubit a seggük alá, kokit meg a fejükre.
silber13
Kell az emberek! Olyannyira kell nekik, mint egy falat kenyér Javasolnám a turbüfeltöltős, összkerék meghajtású Verolexet, napfény tetővel. Fiatalabb kormánytagoknak BMW Isetta Cabriót!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.