A birtokunkba került igazságügyi szakértői jelentés alapján Kocsis erősen túlzott. A szakértő megállapításai szerint összesen öt ablaküveg és három redőny tört össze. Négyzetméterben kifejezve 7,6 nm üveget és 10,62 négyzetméternyi redőnyt kell pótolni. A budapesti ajánlatok átlagával számolva az üveg pótlása négyzetméterenként 8800, a redőny javítása négyzetméterenként 4600 forintba kerül. Így pedig számításai szerint, még ha a helyreállításra adott rövid határidő jelentette költségekkel, a nagyméretű nyílászárók szállításának pluszköltségeivel és egyéb felmerülő költségekkel számolva az épületben összesen 144 395 forint kár keletkezett. A székháznak kidöntötték a kerítését is, ennek a helyreállítási költségeiről nem kért szakértői becslést a rendőrség. De ha ez nem haladja meg a 9 855 605 forintot, akkor sehogyse jön ki a Kocsis által emlegetett több mint tízmillió forintos kár.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@gibgab: Lehet, hogy a kerítés aranyból volt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Ez olyan kamu a mátékától. mint múltkori hahás balhé után a koser dugos lala magánszáma, mikor a hahások állítólag törtek zúztak és ott is a koser valami irdatlan összeget kamuzott! Mondta riporter! Mutassa meg mit törtek zúztak össze? Mondja a a debil koser, most nem lehet mert ööööö, dolgoznak a mesterek és nem kéne őket zavarni!
m.macskosz
@miazavalami: Szórakozik a gépem...az előbb elszállt az egerem...
Na, ha kolbászból volt a kerítés, az bizony sokba van! :)
miazavalami
@m.macskosz: Sokba bizony, főleg ha jóféle házi.:-)
Néztem a tüntetést, most van egy kis szünet. Asszem ma a horror film helyett ezt nézem, csak nehogy ez is horrorisztikussá váljon.
m.macskosz
@miazavalami: Azt hiszem, minden normális ember azt kívánja, hogy lássa a kormány,
józan, épelméjű, tisztességes magyarok tiltakoznak a politikájuk ellen, pártoktól
függetlenül, anélkül, hogy fejpénzt osztanának köztük, és buszoztatnák őket!
miazavalami
@m.macskosz: Várjuk ki a végét. Nehogy ide is bedobjanak provokátorokat.:-(
Hellcat
Na ennyit a 10 millióról :D Ekkorát hazudni öregem az nemsemmi :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.