Azok az olcsó internetcsomagok drágulhatnak a legjobban az internetadó bevezetésével, amelyeket csak kommunikáció miatt tartanak. Az adók akár a teljes díj 41 százalékát is kitehetik. Arányaiban tehát azok fizethetnek a legtöbbet, akik nem annyira érdekeltek az internet fejlesztésében, amire elméletileg költik a befolyt 20 milliárdot. 

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Szimba: szerintem a gépkocsik után fizetendő súlyadó másolata ez.Állítólag azért kell súlyadót fizetni,hogy az utak jobb állapotba kerüljenek.Ehhez képest hány "mellék"utat építettek ujjá ?A pénz meg eltűnik a "nagy kalapba. /megy a stadionok építésére / Az utak meg olyanok amilyenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Idézek két részt a szövegből...
" A leggyakrabban videobeszélgetésre használt program még akkor is 600 megabájt, vagyis több mint fél gigabájt adatforgalmat generál havonta, ha csak be vagyunk jelentkezve, és nem bonyolítunk le hívásokat."
" hatalmas teher lehet azoknak az idős felhasználóknak is, akik azért tartják otthon az internetet, hogy beszélni tudjanak távoli családtagjaikkal."
...hát kérem szépen ez ha ok akkor én vagyok Sába királynője...
Az elsőt pl hasonlítsuk össze az autónkal...milyen lene ha egésznap begyujtva hagynánk...és csak pöfögne pöfögne rellantinban...
A második...ha van egy idős nagyszülőnk és ő csak azért vesz számítógépet, hogy tarthassa velünk a kapcsolatot akkor meg kell mondani neki, hogy melyik nap milyen orában vagyunk elérhetőek, hogy ne kelljen egész nap a képernyőt lesse...
szaboria1
@Csizmás Kond: Te mennyiért internetezel nálatok?
Boszi27
Előbb kapnak a nyugdíjasok emelést, ha jól emlékszem 2,2 %-ot olvastam. Nehogy azt gondolja bárki is hogy megtarthatják. Elviszi a rezsicsökkentés! (a szót is utálom!) Amit akármilyen rendszerességgel fizetünk az rezsi. Legalábbis az én fogalmaim szerint.Főleg a XXI.sz-ban kb olyan, mint a villamosenergia, mert ugye elképzelhetetlen az élet nélküle is. Pedig mióta dübörög a gazdaság, meg rezsicsöki volt, azóta MO_n van akinél kikapcsolta a szolg.
KERKA
Gyakorlatilag igen, azok a szülők, akik a külföldön dolgozó gyerekükkel szoktak beszélgetni. De közben már annyi év eltelt, hogy azóta az unokákat is csak" kukkeron "láthatják. Nem hogy örülne ez a kormány, hogy a nyugdíjasok is tudnak internetezni, eljut minden családba az információ, most ezt akarják adóztatni. Nem érdeke itt senkinek sem, hogy mennyire tájékozottak a nyugdíjasok, maradjanak otthon, ha lehet csak a temetőig tudjanak elmenni. Ja, meg misére.
Szimba
A dolog ott kezdődik, hogy egyáltalán nem biztos, h internet fejlesztésre akarják költeni. Volt már a katonák, rendőrök fizetés emelésének emlegetése, és az EU által elvárt 3 százalék alatti költségvetési hiány betartása. Ez utóbbi tűnik a leghihetőbbnek.
Feraj49
@Szimba: szerintem a gépkocsik után fizetendő súlyadó másolata ez.Állítólag azért kell súlyadót fizetni,hogy az utak jobb állapotba kerüljenek.Ehhez képest hány "mellék"utat építettek ujjá ?A pénz meg eltűnik a "nagy kalapba. /megy a stadionok építésére / Az utak meg olyanok amilyenek.
Boszi27
@Szimba: stadiont kifelejtetted,ejnye! :))
Szimba
@Feraj49: Nálunk a kerületben sok mellékutat újítottak fel - tele fekvőrendőrrel, ott is ahol nincs rá szükség-, de eu-s pénzből!
Szimba
@Boszi27: Meg még valószínű sok minden mást is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.