Soha nem voltak olyan jók, hatékonyak és eredményesek a Magyarország és Kína közötti kapcsolatok, mint most – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kínai-Magyar Barátságért Kitüntető Díj – Nagy Fal elnevezésű kitüntetés átadásán, az Országházban.

A tárcavezető hangsúlyozta: ez az együttműködés hosszú távon akkor tartható fenn, ha az emberi kapcsolatok vonatkozásában is megfelelő alapja van, ezért fontos a most átadott díj.

Az elismerést Bin Yun Song, a Huawei magyarországi vezérigazgatója, a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola képviseletében Erdélyi Zsuzsanna igazgató és Guo Jia Ming igazgató-helyettes, továbbá Wang Deqing, a Nemzetközi Chan Wu Szövetség elnöke vehette át.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
És ez természetesen a világ legjobb miniszterelnökének és a legképzettebb külügyminiszterének köszönhető...:))))))))))))))
silber13
Bizony Péterke! Naná, hogy igazad van! sőt Vu Cseng-En a főnöködről mintázta és írta a " Nyugati utazás avagy a majomkirály története" c. legendás regényét, ahol neked is kitüntetett szerep jutott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.