Az mfor.hu a Tesco publikus beszámolóit tekintette át, hogy megnézze, tényleg reménytelen helyzetbe kerülnek-e a Magyarországon működő üzletláncok, illetve mekkora esélye van annak, hogy a piacvezetőnek be kell majd szüntetni itteni tevékenységét. Komoly visszhangot kapott a kormánynak az a terve, amely az áruházláncok nyereséges működését követelné meg. A kedden benyújtott törvénytervezet szerint azok az 50 milliárd feletti forgalmat bonyolító cégek, amelyek két egymást követő évben nulla vagy negatív mérleg szerinti eredménnyel zárnak, nem folytathatnak majd a napi fogyasztási cikkek kiskereskedelmi értékesítésére vonatkozó tevékenységüket.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Meine Ehre heisst Treue: Én meg azt remélem ,hogy ez a rablóbanda fidesz takarodik már el a sleppjével és az összes agymosottal együtt .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
De f@sz@ lesz...Apropó,,a MÁV,BKV,,különböző stadionok,foci-csapatok mikor lesznek bezárva -megszüntetve?? Vagy ezektől nincs megkövetelve a nyereséges működés ??? Nem a Tesco-t védem...Érdeklődöm.
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: Tudod, értem én, hogy mit akarsz sugallni,
de inkább egy külföldi multinak fizetek egy kiló húsért ezer forintot,
mint egy magyarnak ezerötszázat, amelyik ráadásul BÜNTETLENÜL átcimkézi
az árut, mert megvette a kormány, a nav, az ántsz..
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: Azt meg már csak halkan mondom, hogy a külföldi multi
nálunk korrektebben fizet az alkalmazottainak, mint a magyarok...:(
Ha "eltakarodnak", a melósok szívnak. Főleg azért, mert nem lesz munkájuk, képzeld!
Meine Ehre heisst Treue
@Clavigo: Nem, ezektől nincs megkövetelve.

@m.macskosz: Akkor ezt is megbeszéltük.
bakegya
Vicctor bebizonyítja milyen jó úttörő -lőrincbarátot ELŐRE tolva!-CBA-ABC-kötelező minden magyarnak abba pörsölyözni csakkk neki a rokonyoknak,haveroknak és az ő illiberál nagynemzeti kutyafaxszálkodóinak zsebébe.
Clavigo
@m.macskosz: Ezzel még én vagyok pont így.Egyrészt nem tehetem meg,hogy válogassak az előállítási forrás szerint,,másrészt kegyes Urunk és -vagy strómanjai uralják lassan már az egész hazai élelmiszer termelői és feldolgozó piacot. NAV-,ÁNTSZ. ...?? Ahogy az Indul a bakterház-ban mondta Bendegúz..:"hunyjuk be a szemünket,oszt falatozzunk"..
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Meine Ehre heisst Treue: Én meg azt remélem ,hogy ez a rablóbanda fidesz takarodik már el a sleppjével és az összes agymosottal együtt .
Meine Ehre heisst Treue
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Óh, Doktor úr, szívemnek oly kedves, amit írni tetszett.
pbalage
fasza lesz, a közmunkások kitakarítják a CBA udvarát, utána elmennek disznót aprítani a Reál húsüzemébe, a munka végeztével lehet majd túlórában Mészáros&Mészáros féle mangalicatepertőt sütni a Coop részére. Ez lesz a legfaszább munka, mert nem kell kajára költeni, lehet dézsmálni. (De ugyebár kenyér nélkül elég veszélyes, mert könnyedén össze lehet csinálni a flasztert, de ez sem gond, mert az éjjeli közmunkás járatnak a maradékok összetakarítása lesz a feladata.)
bakegya
@pbalage: -de nem akarok hidegháborgást-mondja vicctor-négymillió munkavállaló legyen nektek elég-térdre magyarok-erre szavaztatok!!!-karácsonyra cipősdobozt kaptok-és halálrabiztosítást is déli áramlattal-atommutyológiával...kolbászolhattok...hajrá orbán illiberós Magyarországa!
lópicigáspár
@pbalage: Basszus! Nagyon reálisnak tűnő jövőt írtál le! :-(
radios45
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: az jó lenne, csak az a gond, éveket kell várni még rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.