Ha véletlenül aggódtam volna azért, hogy szegény Schmitt Pálnak a végén koldulnia kell, most már akkor is megnyugodhatnék. A közeljövőben nem lesz rászorulva. Valószínűleg. Másoknak meg amúgy sincs más lehetősége. Esetleg még elmehetnek prostituáltnak. Igazán nagy dicsőségére a dübörgő közrabszolgaságnak. Viszon még így is szinte morális magasságokba emelkedve a legújabb Nemzet Sportolójához képest.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Ezen szerény apanázst költse gyógyszerre.
tivoli
Érdemes lenne utánajárni, hogy ez a Smitt úr most ufó, vagy bíborban született marslakó? Mert ő hosszú élete során mindig minden politikai rendszerben a kedvezményezettek közé tartozott. Mindig minden párt, kormány dugva tartotta, nincs olyan az életben amit meg ne kapott volna, amit csak megkívánhat ember.
Gondolom hamvaiból gyémánt ékszert készítenek majd, amelyet beépítenek a szent koronát díszítők közé. A neve összeforr a Nemzet legnagyobbjainak nevével.
nyanya001
Mert megérdemli a nemzet golyóstolla !
Hol itt ide, hol oda nyalt, szépen kifizetődött !
Megérte ! Neki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.