Ennyit kereshet havonta: A fenti három címe alapján Schmitt Pál havi jövedelme nagyjából nettó 2,1 millió forint. (236 476 + 1 424 000 + 500 000). Feltehetően a Horn-kormány volt diplomatájaként, négy éves külszolgálata, illetve a Kádár-rendszerben betöltött miniszterhelyettesi pozíciója után is jogosult valamilyen állami nyugdíjra, ennek összegét nettó 150-190 ezer forint közé saccoljuk. Ha mindezekhez hozzávesszük az ingatlankiadásból származó bevételét, akkor az összeg becsléseink szerint elérheti a havi 2,6-3 millió forintot is.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"...és Amerika mutassa be a bizonyítékokat, üres vádaskodások alapján nem ítélünk meg senkit..."
rumpundli
Ez az (ember?) állatorvosi ló, rendelkezik mindazzal a tulajdonsággal, amellyel a jelenlegi vezető "elit" rendelkezik! Írni, beszélni, tetteiért kiállni nem tud. Harácsolni köpönyeget forgatni, lopni-csalni-hazudni, perfekt. Főleg ezeket a tulajdonságokat másra rásütni, na abban profi is. Sajnos alig van gerinces ember manapság, nagyobb része a nyalás miatt, kis része meg a "én vagyok a kiválasztott" tudat miatt veszítette el. A kádár rendszer hibája, hogy ilyeneket engedett felnőni.
m.macskosz
A lányaik az USA-ban élnek, ha jól tudom, ott meg nem olcsó az élet,
nyilván azokat támogatják a drága jó szülők...
m.macskosz
@Horizont: Bevallom, marhára nem érdekel sem makraikata, sem plagipál, sem a
gyerekei, ott élnek, ahol akarnak, minél távolabb, annál jobb! De azért ezek nem menekülnek el az országból, milyen érdekes. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.