A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyilvánosságra hozza annak a vizsgálatnak a dokumentumait, amelyet Horváth András tavaly novemberi állításainak elhangzása után végeztek el. A NAV szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a vizsgálat megállapította, az adóhivatal volt munkatársa alaptalanul állította, hogy a NAV nem lép fel az adócsalókkal szemben, és azt, hogy az általa feltárt adócsalások ügyében nem intézkedett a hivatal.

A közlemény szerint a sajtótájékoztató utáni azonnali vizsgálatra a NAV volt dolgozójának "minden vizsgálható tényt nélkülöző állításai miatt" volt szükség. "Mivel konkrétumok nélküli állításait" az adóhivatalnál szerzett tapasztalataira alapozta, ezért ezeknek a tapasztalatoknak a forrásait – a részvételével zajlott ellenőrzéseket, a látókörébe került ügyeket és a dolgozó lekérdezéseit – kellett pontról pontra elemezni, és választ adni arra a kérdésre, történt-e olyan visszaélés, jogszerűtlenség, amire Horváth András utalt. 

A vizsgálat mellékleteivel összesen mintegy 1200 oldal – írta a NAV.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Én saját magam ellen vizsgálódtam és arra jutottam, hogy egy iszonyatosan jó csávó vagyok. Teljesen alaptalan a vád, hogy nincs meg a NASA-nál letett Interkontinentális és bolygóközi nukleárplazmikus elektroimpulzus röntgenmetrikus mérnöki diplomám. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével! És koholmány, hogy nem fogadják el a fogorvosi,- belgyógyász orvosi iskolámat, miután leraktam az informatikai és telekommunikációs főiskolámat a Hardvard-on, amit Oxfordi tanulmányaim mellet végeztem el röpke 4.5 hónap alatt. Teljesen fel vagyok háborodva. Elmegyek Antananarivóba buszt vezetni. Elég volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Én saját magam ellen vizsgálódtam és arra jutottam, hogy egy iszonyatosan jó csávó vagyok. Teljesen alaptalan a vád, hogy nincs meg a NASA-nál letett Interkontinentális és bolygóközi nukleárplazmikus elektroimpulzus röntgenmetrikus mérnöki diplomám. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével! És koholmány, hogy nem fogadják el a fogorvosi,- belgyógyász orvosi iskolámat, miután leraktam az informatikai és telekommunikációs főiskolámat a Hardvard-on, amit Oxfordi tanulmányaim mellet végeztem el röpke 4.5 hónap alatt. Teljesen fel vagyok háborodva. Elmegyek Antananarivóba buszt vezetni. Elég volt!
m.macskosz
@Fradigege: Én még azt is tanúsítom, hogy van kémiai, fizikai és közgazdasági Nobel-díjad is, a Béke Nobel-díjadat meg láttam is. :)
Főlökött
A gond 'csak' ott kezdődik, hogy bírósági itélet alapján, ezen dokumentumot a NAV-nak nyilvánosságra is kell hoznia. Mire várnak nem tudom, tán csak nem André Goodfriend-re, hogy segítsen...lehet, hogy Neki pontosabban megvan ez az okirat.
Boszi27
@Főlökött: Hogy André Goodfriend-ot visszahívják, és mást küldenek helyette. NAV vizsgálja a NAV-ot! Érdekes!
magyarbakancs
@Fradigege: Nehezményezem ,hogy a Mars kutatói kinevezésedet lese írtad.
Pedig a múlt héten tolmács segítségével Vida Ildikó adta át.
Tolmácsvolt Orbán,Rogán.
Hogy felejteted el?
human
Már alig várom Varga Mihály nyilatkozatát, hogy ő megmondta, hogy minden rendben van a navnál és alaptalanak a vádak és Ildikó a legtisztességesebb ember a világon akit alaptalanul tiltott ki az USA.
tivoli
Nincs mit ezen csodálkozni. A NAV-nál bevett szokás a önálló munka. Olyan mint Önadózás, Önbevallás, Önellenőrzés.
Főlökött
@Boszi27: Ezt a visszahívást nem tudom hol olvastuk. Nem oly rég, 2-3 napja hangzott el egy nyilatkozat, hogy Obama és az illetékes miniszter is nagyon meg van elégedve a munkájával és fel sem merült a leváltása. :)

Saját vizsgálat pedig azért jó, mert ha törvényt sértett, azonnal meg is tud bocsátani magának és mehet minden tovább.
Az inkább érdekes, hogy a kritikus napon miért is kellett szervert cserélni a NAV-nál :)
human
Horváth Andráséknak kell megerősíteniük a Korrupcióellenes Szervezetüket. Ha a kormány nem ad nekik jogosultságot a vizsgálatra, akkor megyünk és a tömeg fogja kikényszeríteni azt.
nemzeti_nyugdíjas
Vida Ildikó kivizsgálta, és punk-tum! El kell fogadni. az 1200 oldalas mellékletet pedig 200 évre titkosították.
szalaiveronika
@human: És mindezt még Vámosi-Nagy Szabolcs is megerősítette. Különleges adottságú ez az úrhölgy, bár lehet, hogy a Hofi-féle titulus jobban illenék rá (a lovag női változatáról van szó).
Toby
Mégis csak hiányzik egy átfogó brüsszeli vizsgálat a büdösödő NAV-éknál, jövő héten pedig megállapítják, hogy a kitiltások alaptalanok és ezt számtalan névtelen levél is igazolhatja, melyeket nem áll módjukban közzétenni, semélyiségi jogi okokra hivatkozva !
Az egy kész röhely, amikor a sáros saját magát vizsgálja és megállapítja, hogy qrwa jól dolgoznak !
Főlökött
@Toby: NAV :) balhé csak egy hangyányi széljegyzet lenne...

Akkor nem tetszett hallani a 80-85 évre titkosított olyan anyagokról, melynek fő elkövetője, a saját maga elleni anyagokat titkosította ? Nem véletlenül.
Néma csend és hullaszag lengi körül, az egészet.
Linna
Jelentem, vizsgálódtam a háztartásomban, és arra a megállapításra jutottam, hogy nagyon rendes háziasszony vagyok. :))) Aki nem hiszi, járjon utána! :)))
lajospapa
A NAV a régi jó módszert használta: saját haját fogva menekült ki a bajból. Végső soron ezt is meg kell kísérelni. Lám, bevált!
Desischado
@m.macskosz: Hahó, velem meg mi lesz?! Tessék már elismerni az én doktori diplomámat is! Fradigege, király volt! Már mondtam, hogy ennyi erővel kijelenthetem, hogy Dr Desischado vagyok, - majd még kitalálom, milyen szakos, - szóval mától kezdve doktori címem van, na! Ennyit a navról! Még jó, hogy "mindent rendben találtak! (szakad a röhögéstől)
Meg van a szakom: szívsebész!

@human: A gond ott van, hogy nem véletlenül volt a szervercsere, meg az iratok pakolászása! Eltüntetik a bizonyítékokat! És ez nagy baj!
Főlökött
@Linna: Csak egy aprócska hibád van, kicsit hazudós vagy :)
dömdödöm
Valaki azt mondta link korrupt g@ci vagyok . Utánanéztem ! Minden rendben .
Főlökött
@Desischado: "majd még kitalálom, milyen szakos"

A válasz : Erőszakos :))
mate03
@Linna: Én az elmúlt 74-évemet vizsgáltam meg! Rá jöttem hogy mekkora lúzer voltam! Nekem sem kellett volna,tisztességes adóbevallást csinálnom! Lehet hogy jobban jártam volna! De így legalább ,nyugodtan alszom!
dömdödöm
@mate03: és még jó pár millióan rajtad kívül . Itt van néhány g@ci aki rendszeresen belexarik a palacsintába ,azokat kéne elkapni és sittre vágni .
Linna
@Főlökött: De csak ez az egyetlen hibám van :D
Linna
@mate03: Nekem ez sem adatott meg, állami cégnél a munkahely készíti el a bevallást. Legalábbis nálunk így volt, és az egész dolgozó életemet ott töltöttem el.
Ugyan nem panaszkodnék, ha nem 38 és fél után dobnak utcára :((
Senara
Az adóhatóság több mint egy évig titkolta annak az egy hétvége (pontosabban három nap alatt, 2013. november 8-10. (péntek-vasárnap) között) .elvégzett vizsgálat eredményét ...ennyi ideig tartott a nagy semmi 1200 oldal elkészítése ?
m.macskosz
@Desischado: ma, 00:22 A politikai elit csupa, csupa doktor:
orvos doktor, jogász, teológus, közgazdász oszt' mégis utáljuk őket,
mert kitörölhetjük a diplomájukkal, hiszen csak a kár van belőlük. :(
Kapsz egy jó kis címet, ő legalább általánosan népszerű:
dr.Des Bubó :)
www.google.hu/search?q=dr+bub%C3%B3&client=firefox-a&hs=Gf3&rls=org.mozilla:hu:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IU93VPKJHsfRygO33IDYBg&ved=0CDQQsAQ&biw=1024&bih=615
m.macskosz
@mate03: ma, 10:05 Becsületes ember ne próbálkozzon adócsalással,
mert rögtön megbukik. (Illetve lebuktatják.) Én még hazudni sem merek,
úgyis lebuknék. :)
kukac50
Átvizsgáltam az egész rokonságom adóbevallását, mindent rendben találtam!
Olyan adóhatóságnak ahol nincs rendes független vizsgálat nincs joga vizsgálni a rokonságomat,mert Én már megtettem!
mate03
@Linna: Tudod több mint 30-évig,másodállásban kisiparos voltam,így saját adóbevallást kellett csinálnom.
Desischado
@Főlökött: Még az is lehet, ha az egyetlen pénzforrásomat is elveszik! Nincs igazam?
Desischado
@m.macskosz: Jópofa, köszi, kedves macskám!
Linna
@mate03: Akkor nagyon lusta ember voltál. Nem tanultál eleget. Nem csak bütykölni kell egy adóbevallást, hanem minden "csínját-bínját" érteni!! Világos? Szégyelld magad, buta ember! :)))
Ha nem dolgozol annyit, lett volna időd csalni meg lopni is!
Ugye-ugye?! Ma már Te is milliomos lehetnél. Dolgozni... pfü! Adóberkekben udvarolgatni a kisasszonyoknak meg ilyesmi! Azzal ma már előrébb tartanál.
:)))
Aztán meg rossz embereknek dolgoztál. Nem mindenféle akárkiknek segíteni, kisujjadat mozdítani mindenkinek, aki betoppan... Hát nem találtál magadnak egy fideszes megbízót, aki aztán egyengette volna az utadat?
Na, ne keseredj el, én sem tudom hogyan kell lehajolni egy se..ig. Különben is túl kicsi a nyelvem. :-/ Meg aztán vagyunk még néhányan... :)
human
@kukac50: Gyakorlatilag ők is azt mondják, hogy mivel a Vida kivizsgálta Vidát és minden rendben talált, ezért külső vizsgálatnak helye nincs, mert az meg (szintén ) nem független. Elég kusza, de egy olyan géniusz mint Orbán biztos meg tudná magyarázni a dolgot.
Toby
Figyeld a sorrendet:

- Első dolgu volt H. Andrást büntető eljárás alá vonatni hivatali visszaélés miatt.
- Ezt követte a nagy kínnal kényszerből elrendelt belső vizsgálat.
- Az első "belső vizsgálat" egy hétvégén simán lefutott és megállapították önmagukról, hogy qrwára egy tisztességes, sztahanovista gyülekezet.
- A II. vizsgálat sem zárulhatott másként, mert ugyanazon végezték, akik az elsőt !

Ezeket a szabadlábon védekezéstől kellene eltiltani !
Főlökött
@Desischado: Mondtam én ilyet ? Viccnek szántam, amit írtam :)

De viccet félretéve, azért alakulnak a dolgok :
www.hir24.hu/belfold/2014/11/28/megszalltak-kover-hazat-a-tuntetok/
Desischado
@Főlökött: Láttam, de sajnos, nem a segélyekért tüntettek! Bár minde tüntetés jól jön, az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.