Nem csak szőlőbirtokos, hanem idén áprilistól már egy 120 négyzetméteres, svábhegyi luxuslakás tulajdonosa is Lázár János tízéves fia – számolt be róla kedd esti Híradójában az RTL Klub.

Lázár a csatornának azt mondta, hitelből és családi összefogással jött össze a vásárlás az egyik legdrágább budai környéken. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy januárban új vagyonnyilatkozatot fog leadni, és akkor szerinte minden világossá válik majd, ez is, meg a fiú 20 millióra becsült szőlőbirtokának ügye is.

Lázár János vagyonosodásával részletesebben foglalkozik holnap este az RTL Klub Házon kívül című műsora.

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A munka alapú társadalom miatt! Diákmunka jól fizet! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@szandokan:"CÖLÖPTEKNŐS"-hogy pontosítsunk 12.03.12.55-12.03.14.53-jellemző módon a nagy büdös semmin köszörülöd magad -mint általában-A SZEMÉLYESKEDÉSBE MÉSZ BELE TEHETETLENKEDÉSED DÜHÉT LELEPLEZVE zsinórba fabulálsz öt-hatévesek érzelmi logikájával, -jót röhögtem !
dr. prédikátor
Lézerannyitisérfácános Jankó Csak igy tovább !!! Családi ÖSSZELOPÁSSAL minden sikerülhet!!!Van még eladó lakás Pesten!!!
bundi
@szandokan: "Pontosan. Jöjjön ki így a vagyonnyilatkozata, és akkor lesz miről beszélni. Havi 1,1 millióból meg 5 milliós megtakarításból valóban elképzelhetetlen az egész."
és mi az ami a legújabból ki fog maradni...és ha az is kiderül jöjjön ki az újabb?
így mi az értelme ennek?
ti meg asszisztáltok ehhez...
szandokan
@bakegya: Én is röhögök minden írásodon egyfolytában. Szerintem te nem szenvedélybetegekkel foglalkozhatsz, hanem te magad vagy drogos. Bár lehet, hogy csak megbolondultál már közöttük. Hogy miért gondolom ezt? Hát csakkkkkkkkkkkkkk
szandokan
@bundi: Igen, sajna be kell látnom, igazad van. Lázár, Mészáros, stb., pár hónap alatt százmilliárdok röpködnek...Nem tudom, még meddig védem a védhetetlent. Tulajdonképpen éppen annak mondok ellent, amiben hiszek, a tudásnak és a munkának. Nehéz ügy ez számomra, vér Fideszes lévén megértheted.
Juhász István
Értem én, hogy a rokonság összespórolta a szegény családnak azt a kicsinyke lakást. Jól jön majd neki, ha felnő, addig meg kiadják bérletbe. Csakhogy...elég magas az ajándékozási illeték, azt be kellene fizetnie valakinek. Megaztán...azok, akik kifizették a lakást, mekkora jövedelemből tették, ők adóztak - e normálisan. Az USA .ban működött egyszer egy kiváló gengszter, bizonyos Al Capone. Egyetlen úton tudta utólérni a törvény, mint...adócsalót. Remélem, egyszer ez is begyűrűzik hozzánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.