Cáfolta az Európai Bizottság az embert, aki sohasem hazudik. Orbán Viktor pénteki, szokásos Kossuth Rádiós jelenésében azzal nyugtatta a híveket, hogy az Unió miatt kell az eddig ingyenes sztrádaszakaszokat fizetőssé tenni.

"Az M0-ás körgyűrű egyes részei uniós kötelezettség miatt válnak fizetőssé, és csak egységes rendszert tudnak jól működtetni" – volt olvasható a hírben, és a Napi Gazdaságban pénteken megjelent interjúban is úgy nyilatkozott a miniszterelnök, hogy az M0-s "egyes részei uniós kötelezettség miatt válnak fizetőssé."

A Portfolio.hu Orbán kijelentései után az Európai Bizottság magyarországi képviseletéhez fordult, ahol azt a választ adták, hogy nincs uniós kötelezettség az M0 fizetőssé tételére, arra viszont kötelezettsége van Budapestnek, hogy a 4-es metró jobb megtérülési mutatói miatt a főváros területén vezessék be a dugódíjat, ami a tömegközlekedés fokozottabb igénybevételét eredményezné.

A bizottság válaszában arra is kitért, hogy ha az M0 díjfizetőssé tételéből bevétele származik az államnak, akkor ezt figyelembe kell venni az EU által folyósítandó támogatás összegénél, vagyis ebben az esetben Brüsszel még kevesebb pénzt is ad az M0 továbbépítésére.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már megint megtámadták Magyarországot ?
Á, dehogyis !
Csak megint kiderült, hogy Orbán egy megrögzött hazudozó !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Én már leszédülnék a székről, ha előfordulna vele, hogy egyszer is igazat mond! De ez a hájas more hazugság nélkül meg sem bír lenni! Megint ráfaragott, mert Brüsszel azonnal megcáfolta! És vajon kinek higgyünk? Én kapásból az Uniónak hiszek!
lajospapa
Egy tanulság van: Amikor Gyurcsány Őszödön véletlenül igazat mondott, szétverték a fél várost. Nem szeretném, ha véletlen Orbán igazat mondana. Féltem a várost! Nekünk jobb a hazugság.
petike
@lajospapa: Ha itt lesz valami, akkor nem a fél várost fogják szétverni, mint a fideSShuligánok tették.
Az egész ország lángolni fog, mert ez a kártékony vírus-a fideSS-mindenhol ott van. Nem elég a főfideSSt eltakarítani, az összeset kell.
nezelodo
Vezérünk, csak óvatosan a nyilatkozatokkal, mert kineveznek ezredesnek. Minden ezredik szavad igaz! Nem lenne rossz arány, mert akkor még lenne remény...
kukac50
Orbán ha téveszt csak akkor mond igazat!
meszajani422
Tisztelt Orbán Úr.Kérném szépen-árulja már el,hogy Brüsszel hazudik,vagy csak Ön nem mond igazat.Vagy mind kettő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.