Cáfolta az Európai Bizottság az embert, aki sohasem hazudik. Orbán Viktor pénteki, szokásos Kossuth Rádiós jelenésében azzal nyugtatta a híveket, hogy az Unió miatt kell az eddig ingyenes sztrádaszakaszokat fizetőssé tenni.

"Az M0-ás körgyűrű egyes részei uniós kötelezettség miatt válnak fizetőssé, és csak egységes rendszert tudnak jól működtetni" – volt olvasható a hírben, és a Napi Gazdaságban pénteken megjelent interjúban is úgy nyilatkozott a miniszterelnök, hogy az M0-s "egyes részei uniós kötelezettség miatt válnak fizetőssé."

A Portfolio.hu Orbán kijelentései után az Európai Bizottság magyarországi képviseletéhez fordult, ahol azt a választ adták, hogy nincs uniós kötelezettség az M0 fizetőssé tételére, arra viszont kötelezettsége van Budapestnek, hogy a 4-es metró jobb megtérülési mutatói miatt a főváros területén vezessék be a dugódíjat, ami a tömegközlekedés fokozottabb igénybevételét eredményezné.

A bizottság válaszában arra is kitért, hogy ha az M0 díjfizetőssé tételéből bevétele származik az államnak, akkor ezt figyelembe kell venni az EU által folyósítandó támogatás összegénél, vagyis ebben az esetben Brüsszel még kevesebb pénzt is ad az M0 továbbépítésére.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már megint megtámadták Magyarországot ?
Á, dehogyis !
Csak megint kiderült, hogy Orbán egy megrögzött hazudozó !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Már megint megtámadták Magyarországot ?
Á, dehogyis !
Csak megint kiderült, hogy Orbán egy megrögzött hazudozó !
Szimba
Orbán egy megrögzött hazudozó. A nemzeti magyar népet félrevezető, nekik hazugságokat mondó, miniszterelnöknek kinevezett, népe ellen dolgozó senki.
Clavigo
Orbán,,..,Mi a faxért kell minden nap rojtosra hazudnod a csúzliszájú pofádat,, ?? ???
1magyar
Nem is életszerű,hogy az elkerülő út fizetős legyen, hogy visszamenjenek bűzölögni és lakásokat rongálni az alsóbb rendű utakra.
spu00
Melyik részre nyilatkozott az EU? az egészre, vagy a támogatott részre? Nem mindegy, ha figyeltek volna, akkor ez téma a bevezetésnél. Nem kell mindig árnyékra vetődni, meg kell várni a végleges határozatot, s akkor támadni, ha van értelme. Egy ilyen út használata költség megtakarítással jár, ebből illik valamit vissza fizetni, ez az egész világon így van, csak egy Orbán kormánynak nem jár ez, mert így lehet támadni, s az embereket hülyíteni.
1szomjas
@nyanya001: @Szimba: Ez nem újdonság ! Aki figyelt rá, az ezt már évtizedek óta tudhatja . De az a baj, hogy ebben az országban a kelleténél több a (szellemileg...)vak, és üveggyöngyöktől elvakult ember . A Nemzetmegvezető Viktátor és csapata pedig (ezt el kell ismerni !) az üveggyöngyszórást jól csinálja... Egyébként értelmes embereket is el tudnak vakítani vele...
joopapa
Emberek orbán pinnokkio péntek reggeli hazugságait hallhatták :-)))
Dr. Felipe
@spu00: spu elvtárs.

Mit hallani a pártban? Sikerült már kiheverni az újpesti csapást? Na meg sikerült már előkeríteni a csuti mészáros elveszett 1 milliárdját? Sikerült már bevallani?
bencemacska
Ez a hazugság azért volt megdöbbentő, mert először jól mondta, hogy az EU támogatással épült szakaszok nem lehetnek fizetősek. Ezért nem vonatkozik a díjfizetés az egészre egyöntetűen.
Pár mondattal később azt mondta, hogy az EU kényszerít az útdíj kibővítésére.

Ezért kérdezte meg az újságíró az EU központot! Ezt csak az nem érti, aki nem akarja!
JAJMÁR
@spu00: 21:16 Nem figyelsz ! Nem az eu. kötelezi a fizetőssé tételét, sőt, bizonyos esetekben ezt nem is lehet megtenni. Bizonyos esetekben meg igen, ha a kormány úgy akarja... de nem az eu !
leszúrt rittberger
Megint lebukott a hazugja...

Mikor jön már rá, hogy ez nem a középkor, ma már 1-2 perc alatt ott van Brüsszelben, vagy bárhol a világon, amit itthon hebeg-habog...
pbalage
tudom, úgy is azt fogja mondani, hogy a magyarok egyértelműen kinyilvánították, hogy szeretnének - nem szeretnének autópályadíjat.
A megfelelő rész törlendő. Attól függ, milyen kedve van.
1szomjas
@pbalage: Inkább attól függ, kik előtt beszél...
kkalman
Orbán egy mazochista. Nem múlhat el egy napja sem úgy, hogy egy orbitális hazugsággal ne rúgná tökön a saját száját.
Törölt felhasználó
Pedig megesküdtem volna, hogy Gyurcsány miatt...:)
coyote3
Brüsszelben még meglepődnek, mi már nem is legyintünk...
papa.49
A hazudozás már újszülött korában kezdte, a bábát is átbaxta ,,elől várták, és hátul jött,,...
Senara
Ellenségkép gyártás .. én fasza gyerek vagyok de ők akarják . Van még aki elhiszi ? .Merkel Magyarországra látogat , mi nem de ők már tudják , hatalmas koki lesz a vége... ezért vesznek fel hatalmas hitelt és jönnek az ilyen szösszenetek Európa stagnál és veszélyes, a nemzeti utat választjuk...
almosd
Mert valaha igazat mondott ? amit kimond és amit cselekszik az két különböző dolog.
Clavigo
Brüsszel már megint Gyurcsány kottájából játszik...A felsőcsutkai csüngőhasú ,csúzliszájú Atamánnak már egyre nehezebben megy a ""jobban teljesítés""..Vagy kiröhögik,vagy leccarják,,vagy a kettőt egyszerre kapja az arcba kegyes Urunk..( hogy rohadna rá a privát stadionja )..oszt jó napot.
kukac50
Orbán csak akkor mond igazat ha téveszt.
simmering73
Hol van rugacs elvtárs? Nem kapta még meg a pártirodáról a szöveget? A másik dizájnerdrogos elvtárs, spu00, leszerepelt. Kevés mint a pókmáj.
silber13
@simmering73: Bizonyára memorizálja a kapott anyagot és kiegésziti a saját gondolataival, természetesen az elvárásoknak megfelelően. Annak az anyagnak úgyis mindegy!
Toby
Csak a szokásos illiberális "igazmondás" !

Amikor orbán kinyitja azt a redves, mocskos pofáját, akkor vagy zabál, vagy hazudik !
Amúgy "nemzetien"...
Desischado
Én már leszédülnék a székről, ha előfordulna vele, hogy egyszer is igazat mond! De ez a hájas more hazugság nélkül meg sem bír lenni! Megint ráfaragott, mert Brüsszel azonnal megcáfolta! És vajon kinek higgyünk? Én kapásból az Uniónak hiszek!
lajospapa
Egy tanulság van: Amikor Gyurcsány Őszödön véletlenül igazat mondott, szétverték a fél várost. Nem szeretném, ha véletlen Orbán igazat mondana. Féltem a várost! Nekünk jobb a hazugság.
petike
@lajospapa: Ha itt lesz valami, akkor nem a fél várost fogják szétverni, mint a fideSShuligánok tették.
Az egész ország lángolni fog, mert ez a kártékony vírus-a fideSS-mindenhol ott van. Nem elég a főfideSSt eltakarítani, az összeset kell.
nezelodo
Vezérünk, csak óvatosan a nyilatkozatokkal, mert kineveznek ezredesnek. Minden ezredik szavad igaz! Nem lenne rossz arány, mert akkor még lenne remény...
kukac50
Orbán ha téveszt csak akkor mond igazat!
meszajani422
Tisztelt Orbán Úr.Kérném szépen-árulja már el,hogy Brüsszel hazudik,vagy csak Ön nem mond igazat.Vagy mind kettő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.