Fizetősek lesznek az autópályák fővárosi bevezető szakaszai, az M1-M7, az M3-as, az M5-ös, illetve az M6-os utolsó néhány kilométere – tudta meg a Népszabadság.

Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy aki a budaörsi bevásárlóközpontokhoz látogatna ki shoppingolni, vagy csak a haverhoz bográcsozni egyet, kénytelen lesz autópálya matricát vásárolni.

Továbbá januártól a munkába járás költségeit emeli az e-matrica új formájának meghonosításával a rezsicsökkentés fontosságát hangsúlyozó kormány.

Lesz még megyei e-matrica is, ami megyénként egy évre ötezer forintért váltható meg. A megyehatár véletlen átlépése után a büntetés elkerülhetetlen.

Kérdésünk, hogy ez az intézkedés mennyi embert fog megölni? Igen, konkrétan mennyien fognak emiatt meghalni, ugyanis ha fizetős lesz, akkor az ingázók inkább a sztrádákkal többé-kevésbé párhuzamos fő- és egyéb utakat választják majd, akkor pedig jönnek a dugók, az életveszélyes útszakaszok, meg a többi anomália.

Igen, folytatják.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Fincsi kis dugók. Élhetetlenné válik Budaörs, Érd. Még! Húzzunk bele! Aki felcsúti lakos fizetnie kell. 100.000.- dollár/porta! +stadion 1 miller euró! Tudok jobbat! Székesfehérvár M7-es szakasz is ingyenes. Győr alatt az M1-es is ingyenes. Berántani azt is a levesbe. Kecskemét mellett is ingyenes a sztráda. Szerintem vegyük el a gyerekek játékait. Egy Lego elem 100.- forint adóteher. Csattogó szárnyú falepke: 400 ezer/gramm.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@JAJMÁR: (21:12) Egy repcsi rádférne? :)
És ami kilógna a repcsi alól, az menne a jachtra? (Vagy ami lelógna a jachtról az menne a repcsi alá?) :)
JAJMÁR
@verőce21: @verőce21: Oké ! (Így nézve még "hulyégbajjon" is rámfér, - valahogy így ejti az unokám - :) és - mentő,tűzoltó, rendőr- ehhez muszáj odaírnom, hogy autó, meg mindenféle jármű , ha sorba rakja rajtam ! Csak nekem lóg le mindenem róluk, vagyis megint igazad van. Örülsz? :)
Akkor szép álmokat :)
verőce21
@JAJMÁR: (21:47) "Örülsz? :)" - Naaagygyon! :)

(De látom, már egy fél Horizont is elveszett benned! "hahaha :)")
dömdödöm
az m1 m7 honnan lesz fizetős ? Az osztyapenkótól ? :-)
JAJMÁR
@verőce21: 22:35 Horizonttól érdemes tanulni, már b+-ezek is, hahaha :)

(Nem sűrűn, de előfordult )
verőce21
@JAJMÁR: (09:41) Azért az őszinteségből is megárt a sok! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.