Akinek van pénze, jobb ellátást fog kapni, ha szétválasztják a magán- és a közegészségügyi ellátást – Balog Zoltán szerint. Az Emberi Erőforrások Minisztere P8 című műsorunkban ugyanakkor kiemelte: a kormány célja, hogy az alapellátást is megerősítse. A tárcavezető a Fideszen belüli generációs vitáról szólva azt mondta: nem tartja szerencsésnek, hogy az a nyilvánosság előtt zajlik, de azt a miniszterelnök dönti el, hogy beleavatkozik-e.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"Akinek van pénze, jobb ellátást fog kapni, ha szétválasztják a magán- és a közegészségügyi ellátást " Bizony, ez már így van, te megélhetési csuhás! A temetése is különb lesz, mint a csóróé, bár azt már úgysem élvezi, hála a sorsnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@human: De a vizit díj miatt, ki kellett írni a népszavazást ugye?
tivoli
Nem volt rossz ötlet a vizitdíj. Maga az összeg bagatell, de összességében sokat segített volna az eü. költségvetésében.
miazavalami
@Bonbon: Ha nem is oldotta volna meg, de sok kicsi sokra megy. Olyanoknak akik igazolni tudták a rászorultságukat nem kellett fizetni. Azoknak sem aki cukorbetegek, vagy más krónikus betegségben szenvednek nem kellett fizetni.
Csak halkan súgom meg. Kiszűrte a ráérős orvoshoz járókat is.
Na! Most lehet perkálni, nem 300 forintot hanem jóval többet, ha rendes ellátást akarsz, még ha fizeted a tb. akkor is. Ha nem perkálsz mellé akkor mehetsz a közkórházba, ami a magánorvosok, kórházak kialakításával egyre gyatrább ellátást fog adni , mert kevesebb pénzt kap.
miazavalami
@tivoli: Na! ezt akartam mondani én is csak néha szómenésben szenvedek...:-)
wagabund
Ha ez így lesz, akkor asszem elszabadul a pokol... illetve a még nagyobb tarhálás. Most jön az, hogy sok-sok embert az út szélén fognak hagyni...

Biztosan le leszek bödöslibsikomcsicigánygyurcsányozva, de van egy szörnyű érzésem (picinyke számítás alapján)... ha akkor marad a 300.-Ft-os vizitdíj, ma az egyészségügy egy kánaán lenne...illetve mosoly országa lennénk...és vastagon lesz@rnánk a politikát..

...tessenek csak számolni... nem a sikeres népszavazás költségét, hanem a kárt, amit elszenvedtünk a vizitíj megszüntetésével. Ezután többe és nagyon fog fájni.
kisangyalom13
Akinek nincs pénze gyógyításra, annak csak a szavazata kellet az uraknak!
Ne felejtsék el, a kerék az nem mindig felfelé megy, ha nem vették észre, már lefelé megy uraim!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.