A Központi Nyomozó Főügyészség elvégezte azokat a nyomozati cselekményeket, amelyek közvetlenül nem érintettek mentelmi joggal rendelkező személyt, a Legfőbb Ügyészség az eljárás folytathatósága érdekében indítványozta a diplomáciai mentesség felfüggesztése iránt szükséges intézkedések megtételét.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Az nagyon érdekes, hogy nem Vida Ildikó szerepére kíváncsiak, hanem a diplomáciai mentesség feloldását kérik.
Csak nehogy válaszul kiboruljon az egész billi, és fény derüljön ki az a másik 5 vagy 6 személy, akik ugyancsak nem kívánatos személy Ámerikában.
tivoli
Úgy vannak vele, csak izmozzon ez a kispöcs, majdcsak rájönnek a megbízói, hogy ennyi kevés lesz egy intézmény és néhány ember tönkretételéhez.
papa.49
Léphet a pol,Pot bárhová ha az amcsik nem adják ki az ügyvivőt akkor szophat az szÜgyészség bőnyállal...
Az a veszély fent áll hogy Obama berág és nyilvánosságra hozatja a komplett dokumentumot, oszt. hazugovicsnak jó napot!!!
F_Viktor
@tivoli: Fordítva is elsülhet az a puska, addig izmozik Orbán, míg az amerikaiak találnak egy kiskaput, hogy személyiségi jogi törvények ellenére teríthessék kártyáikat.
tivoli
@F_Viktor: ma, 14:14
Minden lehetséges. :-))
bencemacska
Viszont vád is jöhet rágalmazásért?!
Elvégre már egy volt és egy regnáló elnököt is megsértettek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.