Megérkezett a Legfőbb Ügyészségre (LÜ) M. André Goodfriend ideiglenes ügyvivő Polt Péter legfőbb ügyész október 27-ei megkeresésére írt válaszlevele - közölte az LÜ. Ezt megelőzően bűnügyi jogsegélyt kért...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Végre. Beledobták a követ a trágyalébe és már hullámzik is. Remélem sok embert beterít.
bencemacska
"... érdemi információt nem jelölt meg, hanem megerősítette ... vízum ügyről van szó, melynek részletei - akár ismertek a kitiltottak nevei, akár nem - bizalmasak ".

"Az ideiglenes ügyvivő azt is hangsúlyozta, hogy közigazgatási jellegű és nem büntetőjogi természetű az USA Külügyminisztériumának lépése. A levélben kifejtette, hogy bűnügyi adatok a kölcsönös bűnügyi jogsegély egyezmény alapján konkrét büntető ügyben adhatók. "

Ezt nem érti meg OV és stábja?! Vagy nem is akarják? Állandóan bűnügyi iratokat követelnek!!!
És a kitiltottak? - ők kussolnak!

Ha én megértem, - jogi végzettség nélkül - akkor a kormány környezetében levő tengernyi doktornak is meg kellene érteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.