Megkezdődtek az egyeztetések a közpénzek átlátható felhasználásáról a kormány és a civil szféra között - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel. A Miniszterelnökség három havi rendszerességgel folytatni...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Dehogy nem hiszen még mondta is ne azt figyeljék mit mond, hanem azt hogy mit csinál, bár egyre inkább úgy néz ki, hogy most már becsinált!!!
Toby
Amiben a patkányok egyezkednek, ott már megvan az újabb trükk ! Egy szvaukat sem lehet elhinni és nem is szabad ! Ezek tetvek !
Mobil123
A civil szervezet gondolom a CÖF lesz. (mert a felsoroltak megint csak kérdéses számomra mint "civil" képviselet , na persze a cöfös bagázs is)
Mobil123
@Horizont: Nekem mindegy kik! mert egyikben sem bízom már ahogy a pl.a Rákalapítványban sem .
bencemacska
@Horizont: De hát az Ökotársat és "bűntársait" meg sem hívták! Ők csak úgy odamentek, és nem merték őket elküldeni!
bencemacska
@Horizont: Reggel volt itt is egy cikk, amelyik azt írta, hogy pénteken küldték ki a meghívókat, de ők nem kaptak. Annak ellenére ott lesznek.
Utána nem hallottam róla semmit. Délután már csak ez a cikk volt!
m.macskosz
Imádom, amikor a kormány a civilekkel egyeztet. Az eredmény olyan lesz, mint a Munka törvénykönyve. Ott is részt vettek a szakszervezetek. Meg is lett az eredménye.:(
kkalman
Elkezdődött, vagy folytatódik a civil szervezetek ellehetetlenítése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.