A dunaújvárosi M8-as Pentele-hídon mostantól két éves megyei matrica kell az átkeléshez. A 7 fősnél nagyobb kisbuszokra való matrica az ígéretek ellenére titokban a duplájára drágult. Az útdíjfizetési szolgáltató munkatársa kérdésemre határozottan megerősítette: kizárólag két, egy Fejér és egy Bács-Kiskun megyei matricával kelhetünk át a hídon, lévén a kérdéses útszakaszon – az ország többi narancssárgás szakaszához hasonlóan – már nem tudom elhagyni az adott pályát egy újabb megye szakaszára történő belépés nélkül. Ami tavaly kisbusz volt, az mára közepes busz lett, ami tavaly egyterű volt, az idéntől kisbusz. Az útdíjfizetőnél ezt írják az új kategóriákról: “A hétnél több (8-9) személy szállítására is alkalmas kisbuszokra, lakóautókra és haszongépjárművekre évi 10 ezer forintért vásárolható azonos tartalmú úthasználati jogosultság.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Most komolyan azt hitte bárki is hogy occó lesz ??? :-))) Úgyan már !! Emberek lehet fizetni az cigány vajda hóbortjait
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@simmering73: agyrém amit kérdezek, ráadásul nem is várom el, hogy válaszolj.. de...
...mi a lóf@szt találhatnak még ki?

(most láttam a híradóban: aszongya a beszélő, hogy a három évvel ezelőtt hozott dohányzási megszorításokat mára megszokták a zemberek, és a vendéglők forgalma sem csökkent...az akkor morgolódó vendéglősök mára megnyugodtak...
...na, ugyanez lesz az új megyei matrica bulival...most morgunk, de megvesszük, mert... aztán jön a tavasz, és nem is fogunk emlékezni a kezdetekre...csak azok az ezrek, akiket nagyvonalúan nem büntettek meg 15e Forintra, (csak)1470.-Ft-os kezelési ktg. megfizetésére...)

szóval gyúrnak?...
Szimba
Eljön még az általános hídpénz fizetése is, meglássuk! Pestről Budára ill. oda vissza, csak hídpénz fizetése ellenében! Dagadjon orbán zsebe! Hacsak nem kergetjük el ezt a szemetet.
wagabund
@Szimba: ez a hídpénz egészen kiváló ötlet...(védesd le, és kérj jutalékot a megvalósításkor...)
Hellcat
@wagabund: Szóltunk mi már 5 éve...nem most kezdődött a "tűrés"...
nezelodo
Én is úgy hiszem, hogy folyamatos tesztüzem alatt tart a dakota kormány bennünket, és a birka nép meg tűri.
kamazuka
Vigyázat emberek!Most készűl mutyiország megalapítani a nemzeti kompátkelő GMBH-t
Angela Merkel,ezért is utazik ide,hogy kézjegyével lássa el a közös kooprodukcióval készűlt reklámfilm jogait átruházó okiratokat.
A hídember, a Gátőr ,és a Dunai hajós Szobrának egybeöntésével,a groteszk értelmezhetővé válik majd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.