A Fidesz és a KDNP február 11–13. között Mezőkövesden tart kihelyezett háromnapos frakcióülést – írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint az ülésen lesz szó országvédelmi akciótervről, a devizahitelek forintosításáról, országfejlesztési koncepció és egységes családtámogatási terv kialakításáról.

Ami az országvédelmi akciótervet illeti, Rogán Antal frakcióvezető a Magyar Nemzetnek adott év végi interjúban kiemelt feladatnak nevezte, mert Magyarország szerinte védtelen a „külső támadásokkal" szemben. Téma lesz az is, hogyan tehetnék állandóvá a rezsicsökkentést.

Rogán emellett szeretné, ha informálisan, de a beszélnének a Fidesz vezető politikusai között feszülő ellentétekről és vitákról, így valószínűleg a fiatal Fidesz-generáció urizálási hajlamairól, amelyet nemrég Pokorni Zoltán és Kövér László is kritizált a nyilvánosság előtt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Arrol beszelj te kreten, hogy mibol vetted az uszomedences szupernyaralodat, meg a luxus apartmanjaidat. Mocsok adocsalo goreny.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nem értem, miért nem rogyott még rá a plafon! Arcátlan, mocskos, hazug megélhetési hulladék!
mate03
@Desischado: Ha visszaemlékszünk,az MSZP-nél is volt egy belháború! El mentek Őszödre ! Mire hazajöttek,nem volt MSZP! Mi lesz veletek Toncsi!?
volvós
Hölgyeim, és Uraim !!! Megkérdezném:
Hallott valaki kuszafogu kiflicsücsök szöke
selmezygabikáról, vagy szandokánról ???
Senara
@volvós: Hallott valaki kuszafogu kiflicsücsök szőke selmezygabikáról ... már nem kuszafogu , rendbe tetette a fogait , azóta nem hallani róla .. nem az a rossz aki rosszul írja hanem aki rosszul érti :-)))
volvós
@Senara: bocsika, csak (!) érdeklödtem ...:-(
Senara
volvós nem az a rossz aki rosszul írja hanem aki rosszul érti :-))) nem rád értettem , fogak rendbetétele megváltoztatta a száj használatát :-á)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.