A Fidesz és a KDNP február 11–13. között Mezőkövesden tart kihelyezett háromnapos frakcióülést – írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint az ülésen lesz szó országvédelmi akciótervről, a devizahitelek forintosításáról, országfejlesztési koncepció és egységes családtámogatási terv kialakításáról.

Ami az országvédelmi akciótervet illeti, Rogán Antal frakcióvezető a Magyar Nemzetnek adott év végi interjúban kiemelt feladatnak nevezte, mert Magyarország szerinte védtelen a „külső támadásokkal" szemben. Téma lesz az is, hogyan tehetnék állandóvá a rezsicsökkentést.

Rogán emellett szeretné, ha informálisan, de a beszélnének a Fidesz vezető politikusai között feszülő ellentétekről és vitákról, így valószínűleg a fiatal Fidesz-generáció urizálási hajlamairól, amelyet nemrég Pokorni Zoltán és Kövér László is kritizált a nyilvánosság előtt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Arrol beszelj te kreten, hogy mibol vetted az uszomedences szupernyaralodat, meg a luxus apartmanjaidat. Mocsok adocsalo goreny.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Röhöghetsz görénytóni !!!
Majd ha rajtad is lesz vezetöszíj, meg bilincs !!
addig meg szíjjjjj le !! ( nadrágszíjjjj ) :-)))
Hofipisti
Ritkul a köd, már a vezérhívők sem vélik látni a folyamatosan megújuló ellenséget, s félő, hogy a permanens háború lanyhuló lendülete még a végén lecseng. Ezért a "zápuló egyesület" összejövetele a záptojás szagú (egyébként nagyon kellemes) medence mellett. Azért kíváncsi volnék az állítólag közgazdaságot tanult Rogán "állandó" rezsicsökkentésére. A vége az lesz, hogy az államosított közellátó rendszerek fizetnek nekem, hogy gyújtsak már lámpát.
73
Már érzik a vesztüket ezek a retkek.Féljenek is,mert már ketyeg a bomba!
Clavigo
Tóóóóni...tudod e már,,hogy mekkora kégliben laksz ???
Yoda69
Arrol beszelj te kreten, hogy mibol vetted az uszomedences szupernyaralodat, meg a luxus apartmanjaidat. Mocsok adocsalo goreny.
Senara
Idézet tőled , tehát te egyszerű paraszt gyerek . A külső támadást , már nem eszik meg az emberek akármilyen rezsicsökkentésbe csomagolod . A kitiltottakról beszéljetek és arról , hogy a generalisszimusz második legkorruptabb politikus kiváló címet érte el . Az komolyabb témáról másra terelitek a figyelmet , Itt az út díj nyami birkák .
papa.49
Szerver Tóni bővül a névlistád ,,görény,, lesz az új jelződ...
Kevés nálad arrogánsabb, xarházit találni, de ne feledd ,,a halottas ruhán nincs zseb,,NEM FOGOD MAGADDAL VINNI AMIT ELLOPTÁL, KIVERJÜK BELŐLED!!!
bakegya
Ki,vagy belapátolod a ganét amit halomra gyűjtöttetek KGST-ben egymást is és a potenciális álompolgáraitokat is akiket fogadott családtagként tömtök az államkasszából amióta bekorrumpáltátok magatokat a hatalomba!
Toby
Vádalku - kispatkány ? Egy látszat beismerés, de csak a sár nedves felszínéről ?
Hát hülyének nézed te a "magyar embereket" - kispatkány ?
prielle
Segítek az "országvédelmi akcióterv" kidolgozásában! Tervezzék be, hogy önként dalolva elmennek az ország éléről, és ettől az akciótól máris védettebbé válik az országunk!
Ha a javaikat is berakják a közösbe, akkor gazdagabbá is válunk! Ha többet nem kell orbáni, rogáni, lázári hazugságokat hallgatnunk, gőgjüket látni, akkor boldogabb is lesz ez az ország!
Cicamama55
Még mindig nem csengetett a póstás, s nem is arattunk ! Mi van a tavalyi választásokra hangoló ígéreteivel?! Ön egy notórius hazudozó, s akkor még enyhén fogalmaztam!
Desischado
Nem értem, miért nem rogyott még rá a plafon! Arcátlan, mocskos, hazug megélhetési hulladék!
mate03
@Desischado: Ha visszaemlékszünk,az MSZP-nél is volt egy belháború! El mentek Őszödre ! Mire hazajöttek,nem volt MSZP! Mi lesz veletek Toncsi!?
volvós
Hölgyeim, és Uraim !!! Megkérdezném:
Hallott valaki kuszafogu kiflicsücsök szöke
selmezygabikáról, vagy szandokánról ???
Senara
@volvós: Hallott valaki kuszafogu kiflicsücsök szőke selmezygabikáról ... már nem kuszafogu , rendbe tetette a fogait , azóta nem hallani róla .. nem az a rossz aki rosszul írja hanem aki rosszul érti :-)))
volvós
@Senara: bocsika, csak (!) érdeklödtem ...:-(
Senara
volvós nem az a rossz aki rosszul írja hanem aki rosszul érti :-))) nem rád értettem , fogak rendbetétele megváltoztatta a száj használatát :-á)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.