Érdekes közleményre bukkantunk a közösségi médiában. A szöveget több blog és Facebook-felhasználó is megosztotta – ennek alapján a váci CÖF klubnak furcsa elképzelései vannak az ellenzéki tüntetőkről...

A váci CÖF klub és Péleusz oktatási központ tagjaként kezdeményeztük, hogy a harcművészetekkel foglalkozó emberek adatai kerüljenek bele egy állami adatbázisba!

Az utóbbi időben elharapózó erőszakos tüntetéseken sok harcművészetben jártas fiatal megfordult.

Sokat közülük látásból is felismertünk!

Kapcsolatainkon keresztül kezdeményeztük ezen emberek nyilvántartásba vételét saját sportklubjukon keresztül. Ezen adatok egy állami nyilvántartásba fognak kerülni és egy esetleges katonai mozgósítás alkalmával felhasználásra kerülnek majd.

Ha rendbontásra van energia akkor a haza védelmére is!

Ha ilyen veszélyes sportok űzésére van pénz és idő akkor a külön adók megfizetésére is tellik és az esetleges túlórákra amiből az autópálya matrica megvehető.

Az ország súlyos külső támadásoknak van kitéve. Ilyenkor az embereknek össze kell fogniuk és a mindenkori legális és törvényes kormányt védeni!

Csongrádi Eszter
Vác-CÖF klub
Péleusz nyelviskola
www.peleusz.mindenkilapja.hu
Szoros együttműködésben a Jövő Generációja Egyesülettel!

A Jövő Generációja Egyesület egyébként már korábban is tett érdekes kijelentéseket, az Ultras Liberi szurkolói portál pedig el is határolódott a szervezettől.

A cikk megjelenése utána a CÖF-CÖKA közleményt juttatott el a Propellerhez, eszerint "a közösségi médiákban Vác-CÖF Klub kezdeményezéseként megjelentetett közleménynek semmi köze nincs a CÖF-CÖKA fórumhoz és alapítványhoz". "A CÖF-CÖKA Vácon nem működtet klubot, arra Kuratóriumunk nem adott engedélyt. A közleményt megjelentető Csongrádi Esztert szervezetünk nem ismeri, vele kapcsolatban nem áll" – írták.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Bocs, de én most ezt a Csongrádi Eszter nevet felkarcoltam egy másik adatbázisba, azokra az időkre tartogatom, amikor majd a CÖFfel lesz leszámolva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@hetöndöe: Csatlakozom, főleg a vége tetszik!

"esztike,Ön egyszemélyben testesíti meg az ország,a nemzet és a társadalom legalját,nincsenek is megfelelő szavak rá,hogy micsoda szarból gyúrt halmazat csupán az ilyen embernek csúfolt egyed.
Kiábrándító és szégyenletes,hogy mit művelt társadalmunkkal egy őrült ember. "

Leszámítva, hogy ez a kis luvnya nem ember. Mivel jólnevelt vagyok, nem írom le, kiket írkáljon össze ez a kis... a többit gondoljátok hozzá!
Nem igaz, mennyi undorító féreg van a fideszses berkeken belül?! Legközelebb kiket kell "összeírni", te kis rohadék?! Nem mondom, hogy hova menj, mert sajnos, nálunk nem divat az anyázás!
mate03
@papa.49: Azt hiszem 4.éve szajkózom,hogy a Fidesz működése, egyre jobban hasonlít a Rákosi-féle diktatúrára! Már a Kubatov-listánál tudni lehetett, hogy mindenkit megfigyelnek! Az állandó harc valaki ellen,szintén Rákosit idézi! Viktornak a harc a mániája!Csak azt nem értem,mi a picsáért nem megy Afganisztánba harcolni és hagyna minket élni!
papa.49
@mate03: Szerintem azért nem megy Afganisztánba, mert kurvára gyáva xarzsák, fosik ez mindentől, betojna ha mellette lövöldöznének, minden cselekedetén látszik, hogy semmiért nem meri vállalni a felelősséget, pl. nem nyom gombot a parlamenti szavazásokon, a pribékjei jelentik be az igazi sanyargató dolgokat, a sajtó nem kérdezhet tőle spontán, csak az előre megírt kérdéseket tehetik fel a kiválasztott ,,mikrofonállványok...
Gyuri Géderről
Csongrádi Eszter
Vác-CÖF klub
Figyelemre méltó elmélet. Hitler, Horthy és Rákosi ideán alapul.
"Szoros együttműködésben a Jövő Generációja Egyesülettel!" Gratulálok az Egyesületnek, de ebből a jövőből nem kérek.
Desischado
@papa.49: Például a fontos szavazásokon - lásd, Paks, - sem vesz részt, ha kimozdul, akkor a tek meg a rendőrség el nem maradhat! A véleményed tökéletesen helytálló, és találó!
De én szivesen megnézném Afganisztánban! Sőt! Ott is felejteném!
papa.49
@Desischado: Az én véleményem szerint ez a manus egy iskolai ünnepély levezetésére is alkalmatlan, felelősséget nem mer vállalni a tetteiért, mindig valakinek a háta mögé bújik, és azt is megfigyeltem, mikor itt voltak az oroszok akkor azok voltak a ,,fúj,, kimentek, most meg az Unió a ,,fúj,, komolyan mondom nem hiszem hogy normális...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.