Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerületi polgármester inkább tartózkodott – tudta meg az atv.hu.

Az LMP javaslatára ma megszavazta a Fővárosi Közgyűlés, hogy 2015. március 1-jétől interneten hozzáférhetők legyenek az önkormányzati ingatlanszerződések legfontosabb részletei az értékesítést követő 14 napon belül. Az adatok a budapest.hu-n lesznek elérhetőek, kereshetővé válnak az ingatlanok elhelyezkedésük és értékük szerint.

A javaslatot a 24 ellenzéki és kormánypárti képviselőn kívül csak egyvalaki nem támogatta, a fideszes Szentgyörgyvölgyi.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Vajon miért nem szavazta meg ez a fityeszes majom?Válasz fityi fanok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Remélem, én is, hogy Juhász munkája beérik lassan. És hogy az egyetlen fideszes nem szavazta meg? Vajon miért? Engem ez nem lep meg. És én is várom a fanok hangját, de ilyenkor milyen érdekes, csendben vannak!
kkalman
Az RTL híradóban úgy hallottam, hogy ez a döntés, csak a főváros által eladott ingatlanokra vonatkozik. A kerületi önkormányzatok továbbra is azt tehetnek, amit akarnak. Ellenőrzés nélkül értékesíthetik az ingatlanaikat.
tivoli
A Házon kívül-ben azt mondta, hogy véletlenül tartózkodott.
Na az ilyeneket zavarnám el onnan de nagyon gyorsan, akik véletlenszerűen szavaznak ide-oda, minden felelősség nélkül döntenek véresen komoly dolgokról, emberi sorsokról.
mate03
@Desischado: Ezért vagyunk mi ezen az oldalon!Hogy a jogos felháborodást meg írjuk! Ha nem tetszik a narancsvérűeknek hát lelkük rajta! Ilyen szöveggel jönni hogy eltévesztette a szavazó gombot! Hát röhej! Ha én egy felvonónál a fogó készüléket véletlenül rosszul állítom be,néhány évre elítélnek! És elvesztem a szakmámat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.