Öt százalékra szállítják le a reklámadó mértékét, a kábelszolgáltatóktól pedig sérelem nélkül kérhet programdíjat az RTL Klub, mely cserében "szoftosítja" híradóját és hírháttér műsorait – értesült a Népszava.

A múlt héten Budapesten tárgyalt két alkalommal is Lázár János és az RTL Klubot birtokló RTL Group régiós alelnöke, Andreas Rudas, szerdán pedig Berlinben megszületett a megállapodás is.

Így teljesült a kabinet vágya: elsimították a konfliktust Angela Merkel német kancellár érkezése előtt.

A luxemburgi székhelyű cég még kedden megerősítette, hogy valóban voltak tárgyalásaik az elmúlt hetekben a magyar kormánnyal. "Kétségkívül sokat segítene Magyarországnak, ha ezek a megbeszélések érzékelhető megoldáshoz vezetnének" – közölték, hozzátéve ugyanakkor: továbbra is független hírszolgáltatást fognak nyújtani.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Egy piaci alapon mûködô cégtôl nem lehet várni hogy megvívja helyettünk a szabadságharcot a rablóbanda ellen. Nekik a bevétel a lényeg, tesznek rá hogy mi folyik itt. Megtalálták a módját hogy kikényszerítsék a kormánytól ennek az amúgy is röhejes adónak a tizedelését, mert nyilatkozhatnak ezek bármit is, igencsak összefosták magukat RTL híradóitól. Ezt soha nem fogják bevallani, de a hardcore fidesz hívôkön kívül mindenkinek világos mint a nap. Nagy volt a tét, az egyetlen olyan országos médium elhallgattatása ami felfedte és mindenki számára láthatóvá tette a maffia mûködését. Az interneten minden elérhetô (eddig még) de Mari néni és Józsi bácsi az isten háta mögötti faluban nem netezik. A kiesô reklámadó pótlására majd kitalálnak egy újabb adót és elmagyarázzák, hogy ez milyen jó lesz nekünk mert nem a zemberek fogják fizetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strassnoff Ignác
@zöldszem: Sok éve nekem is volt. Aztán rájöttem, hogy ha a sört inkább a hűtőben tartom, ott hidegebb.
Amúgy is csak néha néztem, akkor is általában tematikus csatornákat és azokat is leginkább este 11 után...
zöldszem
@Strassnoff Ignác: ma, 19:21
És most már 11-kor alszol?:))))
Desischado
Ha tényleg lefekszik az RTL a hazug bandának, akkor én is befejeztem velük, a Szulejmánt és a híreket a neten is tudom nézni! Halit Ergencnek amúgy is gyönyörű a hangja, és nagyon szép a török nyelv!
nezelodo
Desischado ma, 01:02

Engem eddig sem érdekeltek az ilyen és ehhez hasonló csatornák, és a hirtelen támadt és ugyanilyen hirtelen elmúló harciasságuk sem tévesztett meg. Emlékezz csak arra fostömegre, ami ezekből a csatornákból folyik, valóban helyénvaló a csatorna elnevezés, és a fiatalok egy része sajnos a követendő való életnek hiszi amit ott lát.
orogordog
@nezelodo: éjjel nappal Budapest az dokumentum filmnek is jó lenne.
nezelodo
orogordog
Persze jó lenne dokumentumfilmnek, jól reklámozná a "követendő" nihilt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.