Az Indexnek írt levelet az V. kerületi önkormányzat arról a burkolathibáról, amit Juhász Péter is kifogásolt.

Ebben az áll többek között, hogy:

"Múlt éjszaka javítási munkálatokat végeztek az Irányi utca – Váci utca kereszteződésében: kicserélték a törött köveket, elhárították a balesetveszélyt, és ezt a munkát folytatni is fogják a napokban. A végleges javítást megnehezíti a téli időjárás, hiszen száraz idő és 0 fok feletti hőmérséklet kellene ahhoz, hogy maradéktalanul elhárítsák a burkolathibát. A Belváros Új Főutcája projekt egyébként, melybe a jelölt utcarész is tartozik, 48 hónapos garanciával rendelkezik, ezért a kivitelező természetesen azonnal javítja a hibákat. A munkálatok várhatóan kora tavasszal fejeződnek be, ekkora készül el ugyanis a lakossági kérésre tervezett, két új gyalogátkelőhely is."

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Merkel kéznyújtása egyenesen udvariatlan, mert kézfejjel fejezte ki kézcsokra igényét, ha nem tart kézcsókra igényt, akkor kézfejét nem kínálja csókra, kézfogásnál kezét félreérthetetlenül húzza, kézfej fordítás nélkül. Ezt nem tudni a neveletlenség netovábbja.
nemkati
@keresztapa: Ennek ugyan nem tudom, mi köze a Váci utcai járdához, de Merkel kézfogásra nyújtotta a kezét. A videon jól látszik, hogy 0rbán nem Merkel kezét, hanem csak az ujjait fogta, és büdös szájához rántotta kézcsókra. Akkor ki is a neveletlen?
www.hirado.hu/2015/02/02/megerkezett-angela-merkel/
keresztapa
@nemkati: Egyértelműen a nő, a hölgy, a gyengébb nem, a női kecsesség hiánya!
Az, hogy Orbán az ujjait érintette az fejezi ki Merkel igényét a kéz csókra, követelően, Nem tudja, hogy ő nem az Angol királyi család sarja, hogy a kézcsókot kiérdemelje, kijárjon részére.
keresztapa
@nemkati: Bocsánat nem tudom, hogyan írtam, került a váci úti járda kommentjéhez. még egyszer bocsi a tévedésemért.
nemkati
@keresztapa: Merkel valóban nem egy barbibaba, de nem is ezért szeretjük. 0rbán a hatalmas potrohával és a tahó viselkedésével szintén nem az angol királyi család sarja. És mégegyszer mondom: nem Merkel nyújtotta kézcsókra a kacsóit, hanem 0rbán hozta a szokásos bunkó formáját.
keresztapa
@nemkati: Nem azt állítom. hogy Orbán nem bunkó, nagyon is az, sőt csakis az.
A női kecsesség ezt a bunkó magatartást, nem tudta ki bekkelni, ez az ami sértő a női gyengébb nemre. Egy nőt mindenkor jellemezni kell a frissességnek, üdeségnek, kívánatosságnak, találékonyságnak, hajlékonyságnak lehet még mást is sorolni a nő nem csodálatára.
nemkati
@keresztapa: Na ebben egyetértünk. :)
keresztapa
@nemkati: A burkolat javításával? Vagy magával a burkolás minőségével. Ez az a alvállalkozói tevékenység, amiért a Fő vállalkozó nem is fizetett.. . Csakhogy a cím is érintve legyen.
nemkati
@keresztapa: Ezt nem tudom. Mindenesetre manapság szokás az alvállalkozót nem kifizetni. De a cikk szerintem amiatt íródott, hogy ha a te kerületedben, vagy az én falumban történik mindez, akkor pár hónapig úgymarad az a járda. Esetleg évekig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.