Orbán Ráhel apja nem keresett annyit, hogy ki tudja fizetni lánya 15 millió forintos svájci tandíját. Hát úgy, hogy ha hozományt nem adott is lányával az após, valami hozományfélét mégis. Az üzletember vőnek volt egy vállalkozása, amelynek 2009-ben még csak 8 millió forintos árbevétele volt, ami legfeljebb a tandíj felére lett volna elegendő. De aztán az após miniszterelnök lett, és a vállalkozás szárnyalni kezdett. Mondhatnánk úgy is, hogy egyre jobban teljesített. 2010-ben már 686 millió, 2011-ben 2,76 milliárd, 2012-ben 3 milliárd és 2014-ben már majdnem 4 milliárd volt az árbevétel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
A Fideszben a szülök támogatják a politikus gyerekeiket. Aztán van egy aki milliókat vagy millárdokat ad a gyerekének, vagy a feleségének. Na majd meglátjuk ha előzetesben lesz ez a bagázs mi lesz azzal a házassággal ?
És látod magyar. Urad szegény mint a templom egere. Talán a szétszakadt zsebek miatt nem telik másra. De látod ? " Meztelen a király!" Na huzok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.