Az M1 tudósításában lényegében Orbán Viktor találkozott Orbán Viktorral. És egyet is értettek egymással.

A közös sajtótájékoztatóra a hazai sajtó részéről csak a közmédia képviselőinek adták meg a lehetőséget a kérdésre, amely az eurázsiai helyzetre vonatkozott, a Frankfurter Allgemeine Zeitung újságírója azonban mások helyett is rátapintott a lényegre: Orbán Viktort és Angela Merkelt a liberalizmusról, illetve az illiberalizmusról faggatta.

A köztévé híreiből ez a rész azonban kimaradt, ugyanis nézetkülönbség adódott a két ország vezetője között. Míg Angela Merkel nem is tudta értelmezni, hogy mit jelenthet a demokrácia liberalizmus nélkül, addig Orbán Viktor gyakorlatilag kiállt tusnádfürdői kijelentése mellett. Angela Merkel ennél a résznél vágott feledhetetlen arcot.

A díszdoktori cím kapcsán a híradó szerkesztői is előhozták a liberális vonulatot. Itt már Merkel egy másik kérdésre adott megfogalmazását hozták elő, ahol azt mondta a német politikus, hogy „nem hiszi, hogy a liberalizmus lenne az egyedüli a demokráciában. Az ő pártja három gyökérrel bír: liberális, keresztényszociális és konzervatív".

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
@F_Viktor: ugyan.Ráhelkét is az én adómból stafírozzák mégse hívják közRáhelnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
nem látom át miért kell "köz" médiának nevezni.egyszerű fideszes szócső.
F_Viktor
@kakaósbögre: Már csak egy oka maradt a régi névnek, mégpedig, hogy nem kevés (ebben az évben 78 milliárd forint!) KÖZpénzből működik a fityesz által cenzúrázott pártmédia.
bencemacska
"Az M1 tudósításában lényegében Orbán Viktor találkozott Orbán Viktorral. És egyet is értettek egymással."
Hurrá! Nagy előre haladás! Legalább ennyi eredménye volt Merkel látogatásának.
Csak nehogy holnapra visszaessen és egy mondatban három véleménye legyen!!!
nyanya001
Még szerencse, hogy más tv csatornák élőben közvetítették
a Merkel - Orbán párbeszédet !
Törölt felhasználó
Mi a közös Észak-Koreában, Oroszországban, Kínában és Magyarországban?
A köztévé függetlensége:)

Amúgy a "kiegyensúlyozott" tájékoztatás a köztévére nem vonatkozik csak a kis ellenzéki tévéket büntetjük meg miatta tízmillákra..?
kakaósbögre
@F_Viktor: ugyan.Ráhelkét is az én adómból stafírozzák mégse hívják közRáhelnek.
Tekla
Merkel nem miattunk jött! Látogatott meg, bármit is, a zsinagógán kívül? Naivak!
F_Viktor
@Tekla: "A hétfőn Budapesten tartózkodó német kancellár, Angela Merkel délután az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen vette át Szabó Gábor fizikus akadémikustól, a szegedi egyetem rektorától a díszdoktori oklevelet."

www.delmagyar.hu/szte/a_szegedi_tudomanyegyetem_diszdoktora_lett_angela_merkel/2416113/
magyarbakancs
@kakaósbögre: ugyan.Ráhelkét is az én adómból stafírozzák mégse hívják közRáhelnek.
Nem Köz Ráhelnek hívják hanem köz Röhejnek.
sokanvagyunk
@Tekla: ...és megtekintette a kihalt várost - már azt hitte, itt csak államtitkárok, miniszterek, rendőrök és rabbik élnek - (tiltótábla-rengetegben?)... Köszönhető ez a bolond világ a politikusoknak.
Desischado
@köhögő bolha: Köszi Bolha! Megint szénné nevettem magam! Bár sajnos, tökéletesen találó a kép a mai helyzetre!
Yoda69
Helytelen a cim!
Helyesen:
A fideSS-tv kicenzúrázta Merkel kritikáit
human
Az illiberális demokrácia része ez is:
" a hazai sajtó részéről csak a közmédia képviselőinek adták meg a lehetőséget a kérdésre"
Linna
Tegnap egy hsz-nál nem bírtam tovább. Halál komoly, felment a vérnyomásom!
Erre ma a válaszom: :) :( :D :((( :DD :((((
Linna
@bencemacska: Hát engem meg a gépem cenzúráz, csak egy tetsziket akartam nyomni neked, de azt nem engedte ez a hülye laptop. Na, szóval azért is! Tetszik
Linna
@Tekla: Na mi van, Te eddig nem olvastál/hallgattál semmit? Vagy a köztévét? Ott ugye nem mondták be, hogy nem Orbánhoz jött Merkel asszony?
És mivel a "nép" nem tudja meghívni, hát hívta más, és így eljött a néphez!!
human
@Tekla: Ha tetszett volna figyelni a híreket:
Merkel hivatalosan a Szegedi Egyetem meghívására érkezett Budapestre.
Az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen hat magyarországi egyetem több mint száz hallgatójával találkozott és válaszolt kérdéseikre. A német kancellár átvette a Szegedi Tudományegyetem díszdoktori címét, és beszédet mondott.
mate03
@human: Mert csak az úgynevezett közmédia tud olyan kérdést feltenni,hogy Merkel asszony,be ne szóljon Viktornak! De az arcmimika mindent elárult!
kukac50
Orbáni TV nem sugároz olyant ami a Fideszt bírálja.
feco fero
@magyarbakancs: Te egy ŐS BUNKÓ lehetsz!! Vagy a bakancsot e fejeden hordod!
Akár kiről is legyen szó, azt gondolom, hogy a gyerekeinek semmi köze a szülők dolgaihoz! Ezt hívják a CSALÁD SZENTSÉGÉNEK! Úgy látom neked semmi nem jutott ezekből, ezért csak sajnálni és megvetni tudlak.
human
@Bercifiu: Olyan mint a kábítószer. Amíg a flesh tart addig jó, de amint kezdesz kitisztulni egyre rosszabb ezért kell az újabb adag és egy idő után folyamatosan kell, hogy soha ne szembesülj a valósággal.
F_Viktor
@feco fero: Amikor egy politikus közpénzek milliárdjaival anyagilag támogatja családtagját, majd az a közmédiában felháborodottan hangoztatja, hogy saját lábán áll, azt mindenkinek kötelessége bírálni!

Megjegyzem, tegnapi infóm alapján, Orbán veje Kiskunfélegyházán, egyedüli érvényes közbeszerzési pályázóként megnyerte a város közvilágításának felújítását!
Gyuri Géderről
Az M1 talán 2010. - ig volt közmédia. De akkor is inkább az ellenzékben lévő fidesz felé nyalt. Sosem volt tárgyilagos a hírközlésben. Ami ez után várható, hát nem lesz piskóta. Lehet, hogy életre hívják az Orbán családi hírhengert?
libellle
@Tekla: ès most te honnét csöppentél a földre???
libellle
@feco fero: Mennyire igazad van. A gyermeknek semmi köze a...!!! Amennyiben rahelröl irsz, akkor talán el kelett volna gondolkodnod, ugyanis ez a hölgyike nagyon is szeret az elsösörban állni. Az Operaház Királyi páholyát mint sajátját használni. Talán az sem véletlen, hogy férjecskéje is milliokat lapátol ( PAPA ) jóvoltából és neki is mindent szabad.
human
@feco fero: Én is úgy voltam, hogy a gyerekeket ne bántsuk ok nélkül és ez tartom is. De itt már van ok a bírálatra és már nem is gyerekekről van szó. Orbán lánya látványosan közpénzen (és nem a saját lában) él és ha ez mellé még arogánsan és demagóg módon viselkedik, akkor minden bírálat megilleti.
kkalman
@F_Viktor: Pécsen ugyanígy újul meg a közvilágítás.
kkalman
Sokat elmond a sajtószabadságról, hogy csak három újság, illetve elektronikus média riportere tehetett fel kérdést. Merkel asszony tett is erre (is) egy megjegyzést, de hamar kikerült a tudósításokból.
F_Viktor
@kkalman: + Zalaegerszeg (1 milliárd 80 millió forint!).
Kell a (köz)pénz Ráhel taníttatására.
kkalman
@F_Viktor: Na, igen. Sokba kerül nekünk "közRáhelke" saját lábán állása.
feco fero
@human: Gyerekeket ne-bántsuk ok nélkül? Mi magyarok vagyunk olyan leleményesek, hogy bármire találunk okot! Éppen ezért kellene felnőnie sok embernek arra, hogy a gyerekeinkkel kapcsolatba ne keressünk okot, semmire, hiszen ami őket illeti, az mind a mi felelősségünk! Persze ha nagy korúvá válnak , és önálló életet élnek, minden dologért Ők a felelősek, és nem a szüleik! Ekkor pedig nem tisztességes arra hivatkozni, hogy kik a szülők, stb. Ekkor külön külön felelősség alapján kellene ügyet csinálni, nyilvánosság elé állni, de csak tényekkel igazoltan!
human
@feco fero: De ugye látod az összefüggés a két felnőtt önálló ember milliárdos megbízásai és Orbán kapcsolatában?
brutus
@F_Viktor: ...Keszthely utan...itt is !!
F_Viktor
@brutus: Már most biztos, hogy jó évet fognak zárni Ráhelék.
brutus
@kkalman: Akkor mar MINDENHOL ???!!! Közvilagitasmutyi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.