Még szerencse, hogy nemrégiben vett kikötőt jutányos áron Keszthelyen – írja a nol.hu.

A nol.hu birtokába jutott rendelettervezet szerint többek közt a személykikötőkben lévő élelmiszerboltokra nem vonatkozna a zárva tartás. A törvény szerint megszorítás nélkül hétvégén is nyitva tartó személykikötőnek számít a hajóállomás, illetve a kiépített partfalú kikötő – pont ilyen Tiborcz István jachtkikötője is. Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy a helyi beépítési rendelkezések lehetővé tegyék, hogy a vízpartra kiskereskedelmi létesítményt húzzanak fel.

A javaslat azért is furcsa, mert a tavaly elfogadott törvény már nevesítette azokat a közforgalmi csomópontokat – buszpályaudvarok, vasútállomások, repülőterek –, ahol nyitva maradhatnak az élelmiszerüzletek. Igaz, ezt december közepén fogadta el az Országgyűlés, Tiborcz pedig csak december 10-én szerezte meg a kikötőt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Most mindenki dőljön hátra, lazuljon el, és kezdje magában összeszedni, mi az amit utálunk a baloldalban, amiért nem lettek újra választva, miért lettek elzavarva, gyakorlatilag felszámolva? Mi a bűnük, hogy bántak a közpénzzel, közvagyonnal, hogyan harácsoltak?
Megvan?
Akkor most azt mondja már meg végre valaki, hogy mitől más ez ma? Azt nem ér mondani, hogy gátlástalanabbak és pofátlanabbak, mert az nyilvánvaló.
Ezeknek tényleg semmi nem elég? A törvényt, a szent és sérthetetlen törvényt is magukra írják? Mit szarakodnak? Miért nem mondják azt, hogy amit orbán és családja szeretne, az mától törvényes?! Ez a piti harácsolás pontosan tükrözi az orbáni jogállamiságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@kisangyalom13: 08:38 Évtizedekkel ezelőtt nagyon más volt minden ez egy rossz megközelítés szerintem. Egyébként a fekete munkának meg az adó elkerülésnek mi köze a vasárnapi munkavégzéshez? Meg hát egy kormánynak vannak egyéb eszközeim hogy megvédjék a munkavállalókat, és családanyákat. Egyébként pont ezek a családanyák, akik minden nap rohannak a munkából a gyerekért, estig tanulás, főzés stb, tudnak nyugodt körülmények között bevásárolni, plázázni. Aki eddig nem ment vasárnap a Normafához, az ezután sem fog. Arról nem beszélve, hogy a vasárnapi munkavállalás és vásárlás eddig sem volt kötelező. És hagyjuk már ezt a kizsákmányolás dumát, mert pont azt kellene egy kormánynak megoldani. A legegyszerűbb módja a munkahely teremtés lenne. De ez csak leépítés megint. Egy biztos, a gazdaságnak és a szabadságnak árt.
m.macskosz
@ilos: "...csak fújod a nótát, amit a Népszabadság, az RTL Klub, a Propeller..."
Azt nem értem, mikor van időd a párt propagandára,
ha ennyi "ellenséges" orgánumot figyelsz? Korlátoltan
beszámítható az, aki a tényeket akkor sem veszi tudomásul, ha a szemét kiszúrják.
De az igaz, hogy a ballibsiknek volt egy hatalmas bűnük: bezárták az OPNI-t.
Aki Én
@ilos: Most aztán tényleg feltetted az i-re a pontot. Aki nem képes a híreket és a mindennapi eseményeket összekapcsolni, az jobban tenné ha nem okoskodna. Amíg a kormány nem mondja ki, hogy ,,megszorítás", addig az nincs? Olyan ostoba butaságokkal jössz elő, mint bankadó. A bankok maguk nyilatkozták, hogy az egészet áthárították a lakosságra, telefon dettó. A többi butaságodat nem említem, mert teljes a reménytelenség esetedben. Te a köztévé szócsöve vagy, mert ilyen félinfókat és valótlanságokat ott hallhat az ember. Amikor valaki inkább hisz a vezérnek, mint a saját szemének, akkor ott igazán nincs mit tenni. Sajnos nem vagyok egy Csernus, úgyhogy információnál többet nem adhatok neked. Aki nem látja mi folyik az országban, és ostoba hitét védve támadja a még néha reálisan tájékoztató médiákat, az nagyon ártalmas a hazának. Az pedig igen ostoba ember, aki a megszorítások, törvénytelenségek, korrupciók híreit a kormány médián várja.
De, hogy konkrét legyek, habár ez nem a legfrissebb: www.168ora.hu/itthon/100-megszoritas-orbanektol-122174.html
Vagy:
vanholnap.hu/kik-az-egykulcsos-ado-csaladi-adokedvezmeny-nyertesei-a-0-szazalekos-adot-200-ezereig-javaslat-elonyei-ezzel-szembe/
vagy:
vanholnap.hu/igy-trukkozik-orban-a-statisztikai-adatokkal-reszletes-bemutatas/
Aki Én
@Aki Én: @ilos! Ha ezeket elolvasnád, akkor sokat tanulnál. De nem fogod elolvasni, mert félsz a megvilágosodástól. Nem tudnád feldolgozni, ha holnaptól egyedül kellene gondolkodnod, és nem mondanák meg miről mi a véleményed. Ha eddig ezek nem tűntek fel, annak ellenére, hogy azt állítod tudod mit ír a kritikus sajtó, akkor menthetetlen vagy. Nem akarlak ismeretlenül megbántani, de aki ezt nem látja, azzal bajok vannak. Nem folytatom veled a vitát, mert az olyan mintha egy delfinnek mondanám Okos állat, de nem érti a mi problémáinkat.
hetöndöe
@kisangyalom13: Úgy látom nem értetted a kérdést(vagy inkább nem is akartad),ugyanis ha a dolgozók érdekében történt volna a bezárás,akkor máshol is be kellet volna tíltani a vasárnapi munkavégzést.Ebből is látszik,hogy te is bevetted a fütyesz cuclit.Qrbán vezíred szarik a dolgozókra nagy ívben.
Anna Mária
@ilos: Tudod, elég nagy zagyvaságot hordtál össze, de legalább hosszan.
Legközelebb inkább ne fáradj ennyire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.