A Putyin látogatásáról szóló rövidfilmet a miniszterelnök Facebook-oldalára tette ki. Benne Orbán beszédéből hallható részlet, ami kedd esti, az orosz államfővel közös sajtótájékoztatóján hangzott el.

A videó végén látható a két vezető búcsúja is, ahol Orbán azt mondja Putyinnak:

Én nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen!

 

Post by Orbán Viktor.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Kádár Brezsnyev látogatásaikor soha nem mondott ennyi sületlenséget, nem nyelvelt ilyen mértékben. Úgy tűnik, mégiscsak figyelt ez ez ember - akkor még gyerek-fejjel - s jól megtanulta a lakáji retorikát, az alárendelt vezető remegő, hálás, dicsőítő semmitmondását. Csak hát a túlteljesítési kényszer a kis emberek sajátja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Azért elég snassz volt ez a vendéglátás! Emlékszem amikor Hruscsov jött Kádárhoz, kapott ajándékba egy négyesfogatot Bábolnáról. Gyorsan ki tudnám választani kiket fogjanak be Putyin hintójába, és Moszkváig vágtáztassák őket.
Desischado
@nezelodo: Nekem tetszik az ötlet! Mit szólnál a lézer, rogán, mészáros, balogh négyeshez? Kocsinak meg orbán! A többi meg tartaléknak az állomásokon, nehogy fennakadás legyen! (elképzeli, és szakad)
kamazuka
Én is jól éreztem magam.Bementem ébredés után apósom szobájába és megkérdeztem tőle.
-Apuka,tart még ez a majomparádé?
erre az öreg csak annyit mondott.-Iszol bort?
Akkor vettem észre, a naúta téjvét nézte egész nap.
nezelodo
Desischado

Én néhány emelettel feljebb sétáltam gondolatban, az általad említetteket csak a cselédlépcsőn lehet elérni, ezekkel max. a citromot takaríttatnám el, ahogy hasonló ma is a szerepük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.