Soha nem látott biztonsági intézkedésekkel készült a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vlagyimir Putyin múlt heti látogatására. Most már az is kiderült, hogy mindez mennyibe került a rendőrségnek.

Összesen 42 millió 956 ezer forintot költöttek Vlagyimir Putyin néhány órás vizitjének biztosítására - közölte a BRFK az Origo szerint.

Ebből a legtöbbet, 29 millió 280 ezer forintot személyi juttatásokra költöttek, 10 és fél milliót munkabérként, 18 és fél milliót pedig a túlórákért fizettek ki. A munkáltatót terhelő járulékok majdnem 8 milliót tettek ki.

Nem került kevés pénzbe a kivezényelt rendőrök élelmezése sem, 4 millió 722 ezret költöttek ételre és italra, benzinre pedig 1 millió forint ment el.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Az kb 240 kórházi gyerekágy ára... Gondolom erre most nagyobb a szükség...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
Az kb 240 kórházi gyerekágy ára... Gondolom erre most nagyobb a szükség...
oncogito
Túlóra?
Az egészségügyben nem fizetik ki ilyen gyorsan és azt hiszem, másként is számolják a százalékot. ;-)
miazavalami
És azt mikor fogják kiszámolni hogy Paks mennyibe fog nekünk fájni?
m.macskosz
42 millió 956 Na, menjetek a francba, olajszőke csicskák!
Tutira tudom, hogy 42 millió 956 ezer 125 forintba fájt.
Nem mindegy, mit hazudsz tetűláda?! Úgyis minimum a triplája az igaz, ...és még annál is sokkal több!
tivoli
Milyen jól jártak a közreműködők és alkalmazottak, hogy egy kis soron kívüli pénz került a konyhára.
Mobil123
Kész olcsó volt ez a látogatás. De vajon milyen ktg lesz még ami titkos jelen pillanatban. Ki tudja mi francot írt alá a zavart agyú.
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: sebaj, legalább a lengyeleket nem kell fizetni...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Azokat már többé nem kell fizetni, amíg a hazugovics lesz hatalmon ide nem jönnek a lengyelek...
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: azért csak volt értelme a liliputyini látogatásnak...:)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Rábasznyikov elvtárs nálunk bekopogtatott, ennyi volt az értelme...
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: a végén még megkedveljük a kis kgb vezért...:)))))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: hát van egy olyan érzésem hogy az lett volna a legkisebb költség.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Én soha, az ilyen szélkereplőket, mint koma...
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: a lengyelek? Nono! Vonat, busz, oda-vissza, kaja, vodka, sör, szállás, stb...És mindez több ezer embernek! A cöfiröfi egylet ezt eddig vajon miből fizette? Ez 100 millán felüli összeg bőven!
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 19:53 Nekem eddig is tetszett.
Főleg akkor, amikor zsérárdépárgyiőt a keblére ölelte.
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: keveredett a vodka a borral...:))) A sztevenszegál is dicsérte a kis puttyantót, ezek csak-csak kapnak némi baksist ezért...
orogordog
náci mama menyibe fájt, az miért nem téma.
Január
Egy vendéglátás mindig pénzbe kerül. Nem jött ide évekig senki sem, most jönnek, többen is..., állítólag vendégszeretők lennénk, vagy még sem?
verőce21
@bundi: (17:49) És ezt még átszámolhatod lélegeztető készülékre is, az divatosabb.

Cserébe kapott Magyarország 3-4 évi gázmennyiséget ingyen. Amit a "régi jó" '96-os szerződés szerint ki kellett volna fizetni. Tudod érzékelni a nagyságrendet?
bakurasz
@verőce21: Ingyen? Hát ez honnan veszed? 2015 van he!!! Semmi, SEMMIT nem adnak ingyen! Még akkor sem ha épp pénzt nem kérnek érte!! Egyébként meg...3-4 évi gázmennyiségért (amiről azt sem tudni, hogy fog idejönni!), visszadugni 25 év után a magyar nyelvet az orosz medve valagába...nos itt érzékelek némi nagyságrendet!
bakurasz
@orogordog: Náci Mama? Ja, gondolom azért nem, mert Náci Mama az egyik kulcsa az ideözönlő EU-s támogatások legnagyobb részének!
Egyébként a mondatot nagybetűvel kezdjük és a kérdőmondat végére kérdőjelet teszünk! Tudod,olyan farkincásat, pöttyel alatta! Tanulj még egy kicsit, akkor akár ökör is lehet belőled!
kkalman
42 millió 956 ezer forint. És ebből mennyi került zsebbe? Megtudhatjuk?
bundi
@verőce21: én meg azt mondanám a jövő évi ár dupláját kell fizetni érte...esetleg valami link hogy honnan veszed ezt?
szandokan
@verőce21: Hiába próbálkozol, ez itt egy baloldali oldal, ahol csupa elégedetlen, mindenért más a hibás emberek cserélnek véleményt főleg. Hogy is fogalmazott Lázár anno? :-))
szandokan
@bundi: A sajtótájékoztatón ez hangzott el, de ezt szerintem te is tudod. Hiába ad az EU most 6700 milliárdot, abból nem lehetett volna a 3000 milliárdos Paksi bővítést megvalósítani, mert nem arra adják. Hosszú távon akár jövedelmező is lehet ez az üzlet, és akár olcsóbb is lehet a gáz. Oroszország megkerülhetetlen a mai gazdasági világban. Elképzeltem, hogy micsoda felháborodás ötvözné azt a hírt, ha Orbánnak csak fele olyan állami autója lenne, mint Putyinnak.
bundi
@szandokan: tudod mostanság a sajtótájékoztatókon sokminden elhangzik...sokszor olyan is amit már aznap cáfol a másik fél...
De most komolyan...magyarországnak az elkövetkező 3-4 évben az oroszok ingyen adják a gázt?...elég valószínűtlen...te elhiszed?
bundi
@pestisracok.hu/putyin-latogatas-politikai-megallapodas-szuletett-gazszallitas-ugyeben/szandokan: pestisracok.hu/putyin-latogatas-politikai-megallapodas-szuletett-gazszallitas-ugyeben/
Egyébként elárulnád hol hangzott el hogy nem kell fizetni...mert itt azt írják hogy csak akkor kell fizetni ha felhasználják a szerződésben lekötött mennyuséget...
"
bundi
@szandokan: bocs az előbbi is neked szól...
"Az idén lejáró hosszú távú orosz-magyar gázszállítási szerződés keretein belül lehetőség van arra, hogy az eddig fel nem használt gázt Magyarország a jövőben felhasználhassa, és mindig az igénybevételkor fizessen – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott keddi budapesti megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón."
@verőce21: Tehát...miről beszélsz?
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Miért? Tudod mi a szart írt alá az vándorló amiről nem tudunk? Ami még 30 évre gúzsba köt bennünket?
bundi
@szandokan: egyébként...paksról...amiket olvastam a tanulmányok...azt mutatják hogy a piaci ár duplájáért fog termelni...de ha annyira kóser a dolog miért kell titkosítani mindent 30 évre...a megújulók most kb 9 centért állítanak elő 1 kwh-t a gázzal szénnel ez most 6-10 cent a megújulók ára viszont most indult el lefelé...azok az elkövetkező pár millió évben is rendelkezésre állnak...míg paksnál ez csak a bővítés ára...ezen felül kell duzzasztani a dunát tárolót kell építeni valamelyik hegy tetejére...atomtemetőt kell építeni és kb 5 év múlva elkezdik hordani ide az összes eddigi atomhulladékot...tudom ez a hülyéneknis megéri...vagy csak annak? Neked megéri?
bundi
@verőce21: egy kérdés...így a 21. században amikor az interneten pillanatok alatt le lehet csekkolni mindent miért jó ha hazudsz?
arra bazírozol mások lusták utánanézni...?
@szandokan: te meg dobhatnál valamit mire is alapozod, hogy a paksi agymenés egyáltalán megtérül valaha...nem is beszélve arról hogy milyen következményei lesznek...
www.energiaklub.hu/hir/paks-ii-nelkul-a-vilag
szamizdat.cink.hu/paks-2-tanulmanyok-ujratoltve-1673749100
444.hu/2014/06/25/a-kisujjabol-szopta-a-magyar-kormany-hogy-jo-uzlet-lesz-paks-2/
www.greenfo.hu/hirek/2014/10/27/egyre-titokzatosabb-az-atomeromu-bovites
energiaklub.hu/blog/paks-2-es-az-aramar
és most te jössz...mire alapozod, hogy annyira jó üzlet ez?
jolibaba
@Január: vendégszeretők vagyunk, csak sokba kerül.
tivoli
A hír szerint Putyin látogatása 42 millió 956 ezer forintba került.
Ebből 29 millió 280 ezer forintot személyi juttatásokra,
10 és fél milliót munkabérként,
18 és fél milliót pedig a túlórákért fizettek ki.
A munkáltatót terhelő járulékok majdnem 8 milliót tettek ki.
kivezényelt rendőrök élelmezése 4 millió 722 ezer,
benzinre pedig 1 millió forint ment el.
Ha összeadom ezeket a tételeket, kijön 72 millió 2 ezer forint.
A különbséget Putyin elvtárs fizette?
szandokan
@bundi: Igen, de az eredeti szerződés szerint a fel nem használt gázmennyiséget is ki kellett volna fizetni 2015 - ig. Na most ettől tekintettek el Putyinék.
DR Eric CARTMEN
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy az mennyibe került (eddig) hogy a püffedt pávatáncos háza környékére már kb 2 és fél éve az állami pénzből fenntartott magánhadserege vigyáz ??
bundi
@szandokan: ez akkor a te olvasatodban azt jelenti higy 3-4 évig most nem kell fizetni a gázért?
bundi
@tivoli: a 10és fél és a 18és fél az a 29.2 lebontva...
csa-csa
@jolibaba: mi is sokba kerülünk másoknak - gondolom - .
Január
@tivoli: Már bocs, de a tételeket nem adhatod össze, mert amint a cikkben is szerepel ott az "ebből" szó.
A 42,9 millióból személyi juttatásokra elköltöttek 29 milliót, amit megint két részre bont munkabérre 10,5 milliót, túlórára 18,5 millió. A munkáltatót terhelő járulék pedig végül is a költségvetésbe kerül befizetésre, tehát visszakerül az államkasszába, a 8 millió forint, ez akkor miért költség?
4,7 millió élelmezési költségről és 1 millió üzemanyagköltségről írnak, tehát majdnem összejön a 43 millió, de mint irtam szerintem a 8 millió járulék nem költség tényező itt.
papa.49
A hazugovics miért nem ír alá egyetlen ,,egyezményt,, se, mert így nem lehet ráolvasni gyáva beszari pali!!!
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: ma, 12:51-re: "Az idén lejáró hosszú távú orosz-magyar gázszállítási szerződés keretein belül lehetőség van arra, hogy az eddig fel nem használt gázt Magyarország a jövőben felhasználhassa, és mindig az igénybevételkor fizessen – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott keddi budapesti megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón."
Vagyis ki kell fizetni...
pestisracok.hu/putyin-latogatas-politikai-megallapodas-szuletett-gazszallitas-ugyeben/
tivoli
@Január: ma, 17:22
Jééé, tényleg. Ezt jól benéztem. :-))
verőce21
@bundi: Látom megkaptad a válaszaidat @szandokan: -tól. Így most Te maradtál hazugságban.
(Mert 3-4 évig az a gázmennyiség jön majd, amit 2015 végéig így is, úgy is kifizetett volna az ország. Akár felhasználtuk volna, akár nem.)
szandokan
@bundi: @Pálinkafőző Rézüst: De igen, kell fizetni, csak a régi szerződésben meghatározott fel nem használt mennyiségért nem kell pluszban. Mi nem érthető ezen?
bundi
@verőce21: @szandokan:index.hu/gazdasag/2015/02/11/gazszerzodes_orban_orosz-ukran/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
Lehet tényleg nem értem meg...dw elmondanátok hogy ez a cikk hol állít valótlanságot?
Ha már olyan okoskj vagytok...
bundi
@verőce21: @szandokan: index.hu/gazdasag/2013/01/29/modellvaltas/
Lényegében muris hogy megint felköptetek és önként dalolva álltatok alá...gondolom tudjátok hogy kicsit több mint egy éve még épp az ellenkezőjét mondtátok...kellemes olvasgatást...
bundi
@verőce21: @szandokan: egyébként gondolom tudjátok hogy kb 22milliárd köbméter az a mennyiség ami benntmaradt...de gindilom azt is tudjátokbha már ilyen okosak vagytok hogy orbán kormányzásai alatt ennek majd másfélszeresét vette meg nyugatrólbilcsóbban majd meg MET elve olyan áron hozta be az országba mint az oroszt...a hasznot meg valaki eltüntette na ugyan ki...nézzetek utána 2010 és 2015 között mennyi gázt hozattak be nyugatról...kellemes turkálást...
DogAdventures
A tudás hatalom, a diktátorok igyekeznek minden hatalmat maguknál koncentrálni, vagyis mindent megtesznek, hogy alattvalóikat távol tartsák az információktól.
tivoli
Már alig várom fiktor visszatértét.
verőce21
@szandokan: (22:28) Szerintem nem. Egyszerűbb hülyének tettetni magukat.
(Meg attól itt népszerűbbek is, mert nem lógnak ki a sorból.)
bundi
@verőce21: gondolom ezt azután írtad miután elolvastad a cikkeket majd keellenőrízted a ksh adatait...mert ha nem akkor nem csak tetteted a hülyét...de mondomncáfolj meg...bizonyítsd be hogy tényleg csak tetteted...
bundi
@szandokan: és te? Te nem cáfolsz? Mert a jelek szerint a viktorod a strómanjain keresztül 100 milliárdokat tolt a saját zsebébe...
verőce21
@bundi: (01:23) Nekem nem kell cáfolni semmit, mert amit mondok az úgy van! (Általában két-három napon belül megírják az újságok is. Legfeljebb egy fél év múlva.)
Nekem elég volt, hogy élőben hallottam a nyilatkozatokat. Hogy ezt mennyire ferdíti el az ellenzéki sajtó, és ezt mennyire kajáljátok be a sok linketekkel, az a ti problémátok.

Az orosz gáz 3-4 évre előre ki van fizetve - a 96-os szerződés értelmében -, így ennyi ideig "ingyen" gázosítják el az országot.
bundi
@verőce21: te tényleg ennyire egyszerű vagy?
bundi
@verőce21: egyébként dobnál egy példát arra amikor valami úgy van ahogy mondod? Eddig semmi nem jött be abból amit mondtál...
verőce21
@bundi: (18:28) Pl. előre megmondtam, hogy az IMF hitellel kapcsolatban nem fog tárgyalni a kormány semmilyen feltételekről, csak hitegetjük őket. Vissza is fizettük terminus előtt, az IMF-et pedig jól elzavartuk.
Előre megmondtam, a CHF 20 évente megháromszorozza az árfolyamát a HUF-hoz képest. Meg is mutatta oroszlánkörmeit bő hónapja, mert 484-ig szaladt a forintárfolyama, pedig csak 2030-ra esedékes...

Azt hiszem, megint öngólt rúgtál az "egyszerűségeddel".
bundi
@verőce21: te most mirőlnis terelsz?...szerintem nem mondtál ilyet...viszont konkrétan emlékszem az építőipar fellendülésére amikor ócsát kezdték építeni meg hasonlókra...
szandokan
@bundi: Mi a fenének cáfoljak? Verőce is megteszi, de semmire nem megy vele. Nektek csak az elferdített linkek a hihetőek, nem a tények.
szandokan
@verőce21: Itt népszerűnek lenni nem nagy dicsőség, de nem mindenki áll be a sorba.
pbalage
@szandokan: amúgy egyébként máshol népszerű vagy? (csak érdeklődöm)
m.macskosz
@pbalage: Biza, hogy!
fácánannyitisér a haverja, beeeeeeeeeezoony!
m.macskosz
@pbalage: Már bocs, hogy belevau, de én már régi propelleres vagyok, azért tudom.
(Az igaz, hogy nem a lézerjankótól tudjuk...)
bundi
@szandokan: bocs most a ksh ra vagy melyikre céloztál?
pbalage
@verőce21: neked meg elfelejtettem válaszolni, a buzeráns IMF problémádra.
A haverod egy másik (magasabb kamatú piaci) hitelből fizette vissza az IMF-nek a lóvét, csak hogy jobban beszopassa az agyadat.
Így többet kell fizetnünk de legalább több lett az országban a nem normális.
bundi
@szandokan: @verőce21: látom jól egymásra találtatok...
" Mi a fenének cáfoljak? Verőce is megteszi,"...
a másik meg...
"Látom megkaptad a válaszaidat @szandokan: -tól. Így most Te maradtál hazugságban."...
ez mókás...miközben ragaszkodtok a magatok marhaságához...
"Cserébe kapott Magyarország 3-4 évi gázmennyiséget ingyen. Amit a "régi jó" '96-os szerződés szerint ki kellett volna fizetni. Tudod érzékelni a nagyságrendet?"meg ez a gyöngyszem...
"Az orosz gáz 3-4 évre előre ki van fizetve - a 96-os szerződés értelmében -, így ennyi ideig "ingyen" gázosítják el az országot."
és a másiké...
"Igen, de az eredeti szerződés szerint a fel nem használt gázmennyiséget is ki kellett volna fizetni 2015 - ig. Na most ettől tekintettek el Putyinék."
ezzel szemben az eredeti szerződésben csak kötbérezik...és most a fizetéstől putyin nem tekintett el...
mondja az a hülye aki szerintetek csak hazudik ...
legalább is erre utaltok
"Az idén lejáró hosszú távú orosz-magyar gázszállítási szerződés keretein belül lehetőség van arra, hogy az eddig fel nem használt gázt Magyarország a jövőben felhasználhassa, és mindig az igénybevételkor fizessen – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott keddi budapesti megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón."
és ebből kiemelve mégegyszer...
"közölte Orbán Viktor miniszterelnök "
ezután hülyének kell tetetni magatok?
verőce21
@bundi: Az már régen kiderült rólad, hogy az emlékezeted kihagy és az megbízhatatlan. Így nem csodálom, hogy kételkedsz abban, amit (20:58)-ban írtam. Pedig tény.

Azonkívül a bizonytalanságodat igyekszel mindig kivetíteni a környezetedre. Ezért kényszeres "hivatkozáscsatoló" vagy, mert azt hiszed attól leszel hiteles, pedig éppen az ellenkezőjét gondolják rólad emiatt. Ha valaki akar utánanéz. A csatolt hivatkozásaid ugyanis nemegyszer éppen az ellenkezőjére utaltak, mint amit bizonyítani akarsz velük.(Nem vagy egyedül vele, "fiktor" is ugyanilyen. Önmagatok cáfolatára csatoltok linkeket, táblázatokat. Nemegyszer éppen a saját "bizonyítékaitokkal" fogtalak meg benneteket. Ócsával kapcsolatban is bebizonyítottam már ezt neked.

Így már nem fordítok időt, energiát arra, hogy a "linkjeidet" tanulmányozzam, mert bizonytalan, megbízhatatlan, hiteltelen embernek tartalak, akire nem érdemes odafigyelni. (Te is tudod ezt magadról, sok megalázás érhetett az életben, innen ez a kényszeres megfelelés nálad.)

Libbant, sikertelen, önigazolásra váró emberek terápiájával nem foglalkozom. :)
verőce21
@pbalage: (01:16) "Bolond lyukból bolond szél fúj!"
pbalage
@verőce21: szerintem Neked még akár frankhiteled is lehet. (ugye nem nagyon nyúltam mellé?)
szandokan
@m.macskosz: Sokkal inkább ő, mint mondjuk te. Azokat az embereket nem szeretem, akiket kizárólag a gyűlölet éltet. Ez olyan liberális.
pbalage
@szandokan: milyen egy fideszes vagy már te, hogy el se árulod, hogy hol van a gyülekezőhely, ahol esetleg én is beléphetnék a gyülekezetbe, mert tudom hogy sok ott a lóvé...

A matolcsy.hu és a putyin.hu se műkodik.

Ezek sem működnek:

alkotmanygeneralas.hu
belepekafideszbe.hu
hogyanlopjak.hu

Hogyan lehetnék végre én is fideszes, ha azt sem tudom hová forduljak?
Biztos valami titkos társaság lehet ez.
na megyek is, beírom még, hogy szotyola.hu hátha összejön valami.

nem jött be ez sem, most gondolkodhatom tovább.
piccs...
bundi
@verőce21: " Az már régen kiderült rólad, hogy az emlékezeted kihagy és az megbízhatatlan. Így nem csodálom, hogy kételkedsz abban, amit (20:58)-ban írtam. Pedig tény." esetleg alátámasztanád valamivel?
archive-hu-2012.com/hu/p/2012-06-11_48569_85/ver%C5%91ce21-Propeller/
mert mint említetted építési válalkozó vagy gondolom a minősítéseket a tanúsítványokat is így szoktad csatolni a doksikhoz...mert te mondtad valamikor valahol...és az tény ----
más...a fent említett ócsai cikknél 2012 ben verted a melled hogy orosháza környékén érzed az építőipar fellendülését...
de nézz utána a ksh-n a 2012-es 2013-as használatbavételi engedélyek számának...építési engedélyeknek...
egyébként a muris, hogy gyakorlatilag semmi konkrétumot nem mondtok...csak azt hogy nektek van igazatok...és ezt nem kell bizonygatni mert ez tény...akárcsak kedves rugacs spu, vagy a többiek...csak ne feledkezzetek meg néha a másik néven bejelentkezni...
bundi
@verőce21: de visszatérve erre "Az orosz gáz 3-4 évre előre ki van fizetve - a 96-os szerződés értelmében -, így ennyi ideig "ingyen" gázosítják el az országot."
még mindig fenntartod? annak ellenére hogy orbán nem ezt mondta?
"Az idén lejáró hosszú távú orosz-magyar gázszállítási szerződés keretein belül lehetőség van arra, hogy az eddig fel nem használt gázt Magyarország a jövőben felhasználhassa, és mindig az igénybevételkor fizessen – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott keddi budapesti megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón."...
tudod ez tény...azzal szemben amit te állítasz...
verőce21
@pbalage: (20:06) De nagyon "mellé nyúltál". Vagy 15 éve nekem semmilyen hitelem/kölcsönöm nincsen. Mindent készpénzre vásárolok: lakást, kocsit, stb.
(De örülök, hogy elítéled az ostoba CHF hiteleseket.) :)
verőce21
@bundi: Látom, nem tudod megemészteni, hogy 3-4 évig tulajdonképpen ingyen kapjuk a gázt az oroszoktól! Mert nem kell kifizetni a fel nem használt mennyiséget is 2015 végéig. (a jó elvtársi szerződés értelmében) Vagyis azt a mennyiséget, amit nem használtunk fel az elmúlt húsz évben.
Ráadásul az új szerződés szerint a felhasznált mennyiség után fizetünk. - De magas ez neked,

(Amit pedig 14:02-ben írsz, merő zagyvaság! Életemben talán egyszer jártam Orosházán. ) - Lásd be végre, vesztettél!
pbalage
@verőce21: elítélem, ez igaz, és én se veszek semmit sem hitelre.
gratulálok, hogy nincs hiteled.
JAJMÁR
Ingyen gáz, mert már ki van fizetve? :-DDD Ez a legjobb! Szóval, ezért kellett fogadni a Putyint... nem kell kifizetni, amit kifizettünk? Ja, tudom, nem kell kifizetni, amit egyébként nem fogyasztunk el. A rezsicsöppentés se használt a gázfogyasztás népszerűsítésének, és ez a jövőben is így lesz. Nem jött be... A kezdetben nagyon olcsó gáz kapós volt, de már visszaálltak az emberek, és aki csak teheti napelemet, hőszivattyút, sőt, már falfűtés és fényvisszaverős technológia is van... a gáz, mint fűtőenergia, nem fog kelleni. Ez, ha '95-ben még nem is, de ma már látszik.
szandokan
@verőce21: Szerintem azt hiszi, te és én ugyanazok vagyunk. A többség fejében az élhet, hogy talán csak egy Fidesz párti van ebben az országban, több néven:-)
Mobil123
@szandokan: 01:42 "..te és én ugyanazok vagyunk" - Csodálkozol rajta ??? Nálad nem lehet tudni.
JAJMÁR
@szandokan: 01:42 Nem, nem egy, kb. 5 :-D
Nyugi, téged mindenki felismer, mindegy milyen néven jelentkezel be :)
JAJMÁR
@JAJMÁR: 23:26 Visszatérve picit az "ingyen gázra", aminek nagyon súlyosan meg fogjuk fizetni az árát. A Putyin látogatás nem annyiba kerül az országnak, mint amit fönt olvashatunk. Semmi az, csak aprópénz ahhoz képest.
verőce21
A gázenergia beszerzés szempontjából óriási jelentőségű volt a februári Orbán-Putyin találkozó! Nemcsak az eddig 19 év alatt kifizetett, de le nem kért mennyiséget is megkapjuk az elkövetkező 3-4 évben, de azután is csak a leszállított mennyiségnek megfelelően kell fizetnünk.
A tározókat is csak azután töltöttük fel "ingyen" gázzal, miután a tárgyalások már előrehaladott állapotban voltak az oroszokkal. Nyugodtan kijelenthetjük, mérföldkő volt energiaellátásunk szempontjából ez az aláírás a felek között.
pbalage
@verőce21: ööö... szerintem azért ez nem annyira f@sza, mint itt emlegeted.
1: a szerződés már meg volt kötve előre, a Putyin csak azért jött hogy parádézhasson
2: maffiózóknak egyébként sem illik hinni ár tekintetében, görbébb ügy ez annál.
m.macskosz
@szandokan: Nem lehetnél. tegnap, 01:40
A fiam gerinces ember.
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@pbalage: (17:12) Mint írtam, a tározókat már a megállapodott új szerződés szerint töltötték fel. (A többi protokoll.)
De az új gázszerződés ettől még döbbenetesen előnyös Magyarország számára. Az Unióra ebben nem számíthattunk, magunkra hagytak bennünket.
verőce21
@m.macskosz: (18:46) Azt hiszem, Te nem vagy ura a gondolataidnak.
verőce21
@m.macskosz: (18:49) Tudod mire írtam a múltkor, hogy "Nem lennél ott kakukktojás"? - a hiperaktívaknak fenntartott diliházra.
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bundi
@verőce21: na ennek fuss neki mégegyszer...esetleg megmondanád milyen szerződést kötöttek? ha tudta orbán hogy a lekötött gázt el kell használni miért hozatott nyugatról a met esítés után ugyanolyan áron gázt?...stb...
bundi
@verőce21: időm van...miért ne?
na de vissza a témához...légyszi mondd el milyen szerződést is írtak alá?...
majd ha van egy kis időd...felvázolnád, hogy ha orbánék az elmúlt öt évben tudtak erről hogy ezt a lekötött mennyiséget el kell használni akkor mi a francért erőltették, hogy a szabadpiacról vásároltassanak a met zrt-vel lényegesen olcsóbb gázt...majd a határon a met-től lényegében az orosszal azonos áron vegyék át...tehát az országnak tök mindegy lett volna hogy a mettől veszi át vagy a ruszkiktól ugyanazon az áron...csakhogy a ruszkiknál volt ez a gázszerződés...amit ugye a te felfogásod szerint már kifizettetek...tehát ingyen lett volna...na okoska ezt bontsd ki nekem részletesebben...tudod...ne görcsölj..nyugi...most épp van időm... a múlt hét sűrű volt...
de most csak a kedvedért...no meg azért hogy megértsem miről is beszéltek kedves komáddal @szandokan: -al...
na de tudod a hivatkozásaim...
javorbenedek.blog.hu/2014/03/13/gaztartasi_baleset
tudod mielőtt kritizálsz olvasgasd...
szandokan
@m.macskosz: Az jó, hogy gerinces, de az embereknek normális esetben van olyan testrészük.
bundi
@verőce21: na nem kell rohanni...szépen nyugodtan...hagyd kifutni a dolgot...hadd érjenek be a gondolataid...@szandokan: de te is segíthetsz...
bundi
@szandokan:tudod csak arra lennék kíváncsi mire volt ez jó az oroszokkal...
szandokan
@bundi: Szerintem már elmondtam a lényeget máshol is, de te állandóan jössz a linkekkel, ami már elég fárasztó számomra. Az ember gondolkodjon és lásson saját maga, és ne linkekkel jöjjön folyton. Az oroszok nem megkerülhetőek gazdasági, gáz fronton, Obama pedig potenciális veszélynek tekint mindenkit, aki kicsit is megszorongathatja egyeduralmát, éppen elég már neki, hogy a kínaiak is a tökére léptek. Magyarország egy európai ország, amelyből az oroszok sem zárhatóak ki, ha érted, mire gondolok. Mondjuk remélem, az orosz nyelv tanulása azért nem lesz majd kötelező:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.