Orbán Viktor kérésére a parlament a nyárig módosítja a reklámadótörvényt, miután a kormányfő megegyezett az RTL-csoport vezetőivel – írja a Népszabadság.

A Fidesz egyik vezető politikusa a lapnak elmondta, Orbán Viktor és Thomas Rabe, a Bertelsmann-csoport vezetőjének keddi találkozóján született megállapodásból következik a változtatás.

A Bertelsmann-csoport vezetője közölte: visszavonják az Európai Bizottsághoz benyújtott panaszt, ha a parlament módosítja a reklámadótörvényt, s megszünteti az RTL Klub diszkriminációját. A miniszterelnök pedig jelezte, hogy a kormány előkészítette a módosítást, a parlament gazdasági bizottsága kedden már tárgyal is a koncepcióról.

A lap információi szerint Orbán Viktor és Thomas Rabe találkozóján nem hangzott el semmilyen kérés vagy ígéret az RTL Klub műsorpolitikájáról, a tévé vezetésének változásáról.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak nehogy felpuhuljon az RTL híradó mert most már 1.5 millió ember tájékozódik naponta a híradójukból ami már meg is mutatkozott a veszprémi szavazáson.

A fideSS féle bajnaizós, gyurcsányozós gyűlöletkampány semmit nem hatott, inkább a fideSS fejére hullt vissza a szar. Bebizonyosodott hogy szart sem ér a közmédia uszító propagandája és szart sem ér már a kubaszov lista. A veszprémiek nem kajálták be a kampány uszodát sem mert már nem azt nézik az emberek hogy mit mondanak vicctorék hanem amit csinálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Marha jó. Az egyik enged, a másik nyer, és MI sz'punk. Na, eríggy a k..anyádba, hülye gyerek!
Yoda69
mi lesz igy a szabadsagharccal elvtarsak?
lampa laz
@Yoda69: ne aggódj, ez mindig talál magának ellenfelet.
mate03
@Aki Én: Mert a megtorlást,egy sokkal keményebb megtorlás követné,a Német kormánytól! Itt is az erősebb kutya elve érvényesül!Viktor letette a fegyvert még idejében!Igaz hogy volt aki figyelmeztette!
kukac50
Orbán sem élhet vissza a hatalmával,hogy cégekre külön törvényt alkalmazzon!
m.macskosz
@kukac50: Na, ennek fuss neki újra, kérlek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.