Orbán Viktor pénteken tartotta meg hagyományos évértékelő beszédét, melyben többek között kiemelte: történelmi fordulat, hogy a gazdasági növekedés végre nem külföldről felett hitelből valósul meg. A kormányfő beszélt a kétharmados többség elvesztéséről is. Mindemellett a héten Budapestre látogatott a török miniszterelnök, a Buda-Cash Brókerház pedig százmilliárd forintot csalhatott el. Heti összefoglaló.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"történelmi fordulat, hogy a gazdasági növekedés végre nem külföldről felett hitelből valósul meg" - Hú b+!! Már minden országtól felvettétek amit lehetett mi? Pláne az oroszoktól!!
Január
@nyanya001: Nem tetszik ahogy a beteggel eljártak a kecskeméti kórházban és szerintem ez megengedhetetlen. Biztosan lett volna valahol egy ágy ahová lefektetik a beteget.
Kíváncsi lennék a beteg ambuláns lapjára.
Tapasztalat, hogy egy napos műtétre 3 nap kórházi ellátást írattak alá, anno.
bakurasz
Van még olyan hülye Magyarországon, aki ezt el is hiszi? Ja, a Maláj Tigrincs talán...
papa.49
Hazugovics te síkhülye vagy, ez a véleményem,oszt. jónapot...
nyanya001
@Január: Egy barátom édesanyja ( 80 éves ) nagy nehezen sikerült beutaltatni
a kórházba, lábra sem tudott állni, egy nap végre elvitte mentő délután 2 óra tájban,
majd 5 óra tájban telefonáltak a fiának, hogy a néninek semmi baja, hazaküldik, menjen érte. Egy infúziót nem adtak neki, a vérnyomását sem mérték meg, szóval rá sem néztek...
silber13
No... mesíljík kigyelmed! Osztán hogyan is esett az a siker, amirűl ebegni teccik? Mert hogy mi itten biza nem lássuk a nyomdokát sem!
Mobil123
@bakurasz: Majd mindjárt jön és megvédi:-)))
miazavalami
@nyanya001: Én nem vagyok se öreg, se szegény. Csak beteg voltam , megkaptam mindent a sürgősségin amire szükségem volt. Rögtön jött a mentő, vitt MR-re. , megvártak és hoztak vissza. Sok múlik az orvosokon, nővéreken. Igaz a második MR-vizsgálatra 5 hetet vártam , de lehetett volna több is. A dokim szabályosan könyörgött értem telefonon, hogy vegyenek előbbre. 5 hétig ültem otthon, illetve körházban bizonytalanságban, mert nem tudtuk mi a baj.
Nil
sok jó matematikus és statisztikus van nálunk - ez a siker kulcsa
Manhattan
Én, mint a Harmadik Köztársaság Állampolgára megtagadom és kétségbe vonom Orbán Viktor gengszterbandájának illegitim hatalmát és nem adom hozzájárulásomat ahhoz hogy a népem és a családom életkörülményeit sorozatos bűncselekmények elkövetésével megváltoztassa! Felhívok mindenkit, akinek hasonló a véleménye- tiltakozzon az elnyomó diktatúra további működése ellen! Magyarország Demokratikus Köztársaság az Európai Unió népszavazással megerősített tagja- és ez így is marad, amíg erről más értelmű legitim döntés nem születik. Mi- a Nyugat vagyunk- ezer éve!
lampa laz
@nyanya001: de jó is lenne, ha 1x az ő hozzátartozójával is megesne ilyen
1magyar
Az IMF nem kért ilyen megszorításokat amit ez a kormány magától tett. Mondjuk van 1,5-2 millió ember aki a többi 8 millió kárára sikerkedett.
lampa laz
@miazavalami: szerencséd volt, + ilyen is van.
miazavalami
@lampa laz: Igaz, hogy volt egy két egyed aki úgy beszélt velem mint a kutyával a sürgősségin, és nem engedték hogy szóljak a lányomnak minor indulunk MR-re. De ezek asszem meg lettek fenyítve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.