A fideszes vezetésű gyáli önkormányzat nettó 193 millió forint uniós pénzt fizet a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Zrt.-nek, hogy korszerűsítse a város közvilágítását – írja az Origo. Így 1956 régebbi lámpatestet korszerűsíthetnek LED-es izzókra.

Állítólag hatan is érdeklődtek a pályázati kiírás iránt, de végül csak ketten jelentkeztek. Az Elios egyetlen riválisa, a Mezei-Vill Kft. 30 millió forinttal olcsóbban vállalta volna a megbízást. Mégsem nyertek, ugyanis az Origo által megszerzett jegyzőkönyv szerint a pályázati anyagukból hiányzott néhány adat. Nem adták meg kamarai névjegyzéki számukat, és nem csatolták a biztosítékról szóló banki nyilatkozatot, illetve a hiánypótlási felhívásra sem reagáltak.

Az Elios Zrt.-nek csak idén februárig már 2,1 milliárd forint értékben vannak megbízásai, miközben a rendőrség négy nyertes közbeszerzési pályázatuk kapcsán nyomozást indított.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Még is csak igaz, hogy a saját lábukon állnak! Álljanak is, de formalinba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@ilos: Mesevilágban élsz, tündérmesékben hiszel!
Hosszú lenne részletezni, hogy egy NEM a Keresztapa körébe tartozó családtag milyen hiányos infóhoz jut, elég ha a trafikpályázatot említem meg, aminek kiírása nem tartalmazta pl a jutalékok kulcsát, az árusítható termékek körét.

Hogy a vejkónak miért nincsenek versenytársai?
1947-1953 között ki mert keresztbe tenni "népünk bölcs vezére", "Sztálin legjobb magyar tanítványa", azaz Rákosi pajtás rokonainak, haverjainak?
ilos
@F_Viktor: Már a logód mindent elárul, nem érdemes veled vitát nyitni. Azért ha nem csak írogatsz, hanem többet olvasol, rájössz, hogy "mecsoda különbség" van Rákosi pajtás meg az általatok annyira utált Orbán között. Ha hosszú életű leszel Te is vissza fogod sírni, majd emlékezzél rám!
F_Viktor
@ilos: Sokan már most visszasírják Rákosit, ha Orbánra gondolnak! :-)))))
kkalman
Ez a vőgyerek a Récsölkével együtt a saját lábunkon áll. Mekkora szerencse!
ilos
@F_Viktor: Nem tudom milyen társaságba jársz, de javasolok egy átértékelést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.