A magyar kormány képviselői felvették a kapcsolatot a Financial Timesszal, illetve annak újságírójával, miután a brit gazdasági lap csütörtökön megírta: az EU blokkolta a paksi bővítésről szóló magyar-orosz megállapodást – olvasható hvg.hu-n.

Az FT egyik szerzője elmondta a hvg.hu-nak, hogy a magyar kormány – ahogy csütörtökön kilátásba helyezte – helyreigazítást kér, ám ennek nem adnak helyet a brit gazdasági lapnál, kitartanak a cikk állításai mellett, azokat pontosnak és hitelesnek tartják.

Kovács Zoltán kormányszóvivő péntek reggel azt olvasta fel egy papírról, hogy "a Financial Times és forrásainak híradása hamis és teljesen félrevezető". Arról viszont ma már nem esett szó, hogy helyreigazítást kérnének.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nofene, a hazugságok terjesztésére már csak a közmédia és az Echo TV maradt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Eleg ciki, hogy a FT lexarja a magyar kormany szempontjait, foleg az ujsagiras es a hirgyartas teren,...:o)))

Probalkozzanak egy kis csuszopenzzel, igerjenek balatoni ketemeletes villat, 50 millas luxusautot, tucskot-bogarat,... es meglatjak, hogy a fair ujsagirok egy demokraciaban mennyire ragaszkodnak a hir valosagtartalmahoz... (ott ugyanis az allasukba kerul a hazugsag)
Nemezis
Ejnye ejnye. Az FT nem tud róla, hogy minden 30 évre titkosítva van? Nem volt joga ilyet írni.
karma1
@Nemezis: Amit titkositottak, az a magyarok simlissege volt, amit a jogtalanul alairt szerzodes takar,... De amit a brusszeli unios vizsgalatok hoztak a felszinre - mert azert kellett valamit orbannak mondania az Unio fele is! - az az Unio vizsgalatanak az eredmenye, ahhoz meg orbannak semmi koze,...:o))) Jol neznenk ki, ha az elitelt belepiszkalhatna az ugyesz mondokajaba...:o))))))
Clavigo
Kedves qrmány...röviden bekaphatjátok nekik,, ,,ha hagyják,természetesen..Úgy nézem,soron kívül is érkeznek sallerok,kokik az EU-ból.oszt jó napot.
Dr. Felipe
A helyreigazítási hókuszpókusz úgyis csak a birkáknak szólt, a habony művek találta ki hogy legyen mivel etetni őket ilyen ínséges időkben.
Senara
Hol tetszik lenni teremfocista polgár , majd edzés után kéri a több tiszteletet . Puskaport még szárítják ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.