A honvédelmi miniszter szerint külön szobában szálltak meg három évvel ezelőtti párizsi útjukon akkori titkárságvezetőjével, aki időközben az élettársa lett. Hende Csabát az RTL Klub híradója kérdezte meg az utazásról, amelyről a Blikk írt kedden. A lap szerint a miniszter és munkatársának szállása összesen negyedmillió forintba került egy éjszakára, az egész utazás 468 ezer forintba. Hendéék egy ünnepi Liszt Ferenc-koncertet is meghallgattak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Kár magyarázkodnod!
Mocskos pohárba, már nem érdemes tiszta vizet önteni.
nyanya001
2013. szeptemberétől hazánk állami fenntartású általános iskoláiban heti egy órában kerül bevezetésre az erkölcstan tantárgy.
Hendét és Lázárt mindjárt be kellett volna íratni !
tivoli
Elég szégyen, hogy egy több éves sztorin csámcsognak emberek. Senki nem talál magának hasznosabb elfoglaltságot?
human
@tivoli: Csakhogy úgy néz ki, hogy azóta is általános gyakorlat a barátnők közpénzen kényeztetése a vezetőknél. Miért csak az adófizetőktől várják el a rendet és a családi szentség tiszteletét?
human
Ezek szerint nem csak Hende kapott luxuslakosztályt, de titkárnője, Mónika is. Vajon hány helyen szokás, hogy a főnök luxuslakosztályt ad a titkárnőjének? Közben meg még házas is volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.