Tavaly hosszabbították meg az RTL-nél a szerződését, ráadásul soha nem volt olyan szabály a cégcsoportnál, hogy bizonyos idő elteltével le kell váltani a vezérigazgatókat – közölte Andreas Rudas interjújára reagálva az RTL Klub múlt héten leváltott vezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@papa.49: Lézerék közül valaki megzsarolta az RTL-t.
Remélhetőleg Gerkens egy újabb fátylat lebbent fel a maffiamódszerekről.
karma1
Ezek olyan hulyek odafont, hogy az eszbonto! Hogy gondolhattak azt, ha Gerkins az utobbi idoben nekiment a kormanynak, akkor most, az eroszakos eltavolitasa utan nem fog-e megjobban nekik menni? Raadasul ez mar kezzelfoghato teny, hogy O valaki(k)nek az utjaban allt.

Rudas ur - ezzel a nevvel - pontosan hol el? Magyarorszagon? Vagy csak most fog repatrialni valahonnan? Mindenesetre beleult a darazsfeszekbe, de lehet, hogy van az a penz, amiert ezt teszi.
F_Viktor
@karma1: És Rudas már most előállt kisebb hazugságokkal.
coni
A szabad média az RTL-nek, Telekomnak és a többieknek csak addig volt fontos amíg ki nem zsarolják amit akarnak.
De ehhez fejekre van szükség, Rudas hajlandó Mészáros helyett a kétfejű malacokkal megtölteni a híradót, ismét.
papa.49
@F_Viktor: A reklám adó mérséklésének ez volt az ára, a volt vezérnek mennie kell, na eddig se néztem ezt az adót, eztán se fogom nézni...
F_Viktor
@papa.49: Igen, azt beszélték, hogy ez volt az ára.
Egyenlőre azt mondom ki kell várni mennyiben változik az RTL híradója. Még érdemes nézni, de puhult, pl. oknyomozó riportokat nem láttam ebben az egy hétben mióta rendszeresen nézem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.