Kovács Ákos előadóművész vehette át Józsefváros díszpolgári címét csütörtökön.

Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere ünnepi beszédében a kerület történelemben játszott szerepét felidézve azt mondta: az 1970-es években sokak által visszafordíthatatlannak vélt pusztulás indult a városrészben, ugyanakkor néhány éve helyi kötődésű emberek úgy döntöttek, ezt nem hagyják. Ma már több statisztika szerint is Józsefváros Budapest legdinamikusabban fejlődő kerülete – hangoztatta a polgármester, utalva az intézmények, közterületek megújulására. Legfontosabb célként a közösségépítést jelölte meg, kiemelve: ehhez példaképeket kell emelni.

Kovács Ákos személyes hangvételű pohárköszöntőjében a Józsefvárosban töltött gyerekkoráról mesélt. A Kossuth-díjas művész köszönetet mondott az elismerésért, amelyet korábban mások mellett Bereményi Géza író-rendező is megkapott.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@lampa laz: 20:53-ra: átzenésítette a szignálokat. Röhej munkát végzett és ezt súlyos pénzekkel honorálták.Aki hallja és konyít valamit a zenéhez, az bizony visít a röhögéstől de ugyanakkor el is szörnyed egy kupac fércmű hallatán!
Senara
Díszpolgár volt Buda-Cash Brókerház tulaja is .
köhögő bolha
Ha a csúti rohamegér lerázná ezt a csimbókot a gatyájáról,akkor mehetne falunapokra haknizni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.