Hiába jelentette be Tarsoly Csaba, hogy visszavezi a Quaestor vezetői posztját, ezt előzetes letartóztatása ellehetetleníti. Így még jó ideig az egykori börtönviselt közmunkás, Orgován Béla maradhat a brókerház élén – írja a Blikk.

Ha a strómanként funkcionáló Orgován nem mond le magától, a Quaestornak rendkívüli közgyűlést kell összehívnia. Ezt a jogszabályok értelmében legalább 15 nappal a meghívók kiküldése után lehet csak megtartani.

Az nem jelent feltétlenül problémát, hogy a cégcsoport részvényeseinek többsége börtönben van: ha Tarsolyék felhatalmaznak másokat maguk helyett, akkor a közgyűlés érvényes és határozatképes. A nagyobb probléma az lehet, hogy új vezérigazgatót kell választaniuk Orgován helyett, aki pedig nem Tarsoly lesz, miután előzetesbe helyezték. Így egy másik jelöltet kell találniuk, akit a közgyűlés többségével kell megválasztani.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Orgovány Béla helyében én azért megpályáznék 1-2 magasabb poziciót is... lehet, hogy senki sem venné észre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Sőt az udvarra betoltak egy Audi A6. ot, nem hinném hogy pont a kapu előtt fogyott ki a tank...
micfild
@Desischado: Lehet, hogy a Quaestor- vezérséget is közmunkában csinálja.
karma1
@micfild: Nalad a pont, Cicuska!!! Szenzacios! Ilyen meg nem volt Magyarorszagon! 47 ezerbol brokerhaz vezerigazgato! Es annyira megtetszett neki az iroasztal, hogy ugy dontott, megsem tovabbi oldoklesre adja a fejet, hanem megtartja a poziciojat! Igy is, ugyis bortontoltelek lesz belole, hat nem mindegy?
karma1
Csak azt arulja el valaki, ha egy cegrol kiderul, hogy becsodolt - vagyis egy buzi kanyija sincs, amivel gazdalkodik -, a ceg igazgatoja elozetesben, valoszinuleg nyakig bunosen, akkor megis MITOL muxik tovabb ez a fantom ceg? Tovabbra is szukseg van meg a penzmosodara?
Remelem, hogy ez a bunozo pali a nemletezo ceg nem letezo igazgatoi allasat onkenteskent, ingyen tolti be? Kulonben azt kell hinnem, hogy a kormany tartja eletben a ceget, mint vampir a verdonort...
papa.49
@karma1: Ez mind nem számít ha a havert kell ,,kimosni,, a kakiból, a ,,bót meg megy tovább,, csak kicsit jobban odafigyelnek a külsőségekre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.