Hiába jelentette be Tarsoly Csaba, hogy visszavezi a Quaestor vezetői posztját, ezt előzetes letartóztatása ellehetetleníti. Így még jó ideig az egykori börtönviselt közmunkás, Orgován Béla maradhat a brókerház élén – írja a Blikk.

Ha a strómanként funkcionáló Orgován nem mond le magától, a Quaestornak rendkívüli közgyűlést kell összehívnia. Ezt a jogszabályok értelmében legalább 15 nappal a meghívók kiküldése után lehet csak megtartani.

Az nem jelent feltétlenül problémát, hogy a cégcsoport részvényeseinek többsége börtönben van: ha Tarsolyék felhatalmaznak másokat maguk helyett, akkor a közgyűlés érvényes és határozatképes. A nagyobb probléma az lehet, hogy új vezérigazgatót kell választaniuk Orgován helyett, aki pedig nem Tarsoly lesz, miután előzetesbe helyezték. Így egy másik jelöltet kell találniuk, akit a közgyűlés többségével kell megválasztani.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Orgovány Béla helyében én azért megpályáznék 1-2 magasabb poziciót is... lehet, hogy senki sem venné észre...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nem lemondani fog orgovanbela, hanem eltunni. Csakugy mint kayaibrahim vagy josziptot. Csak o ezt meg nem tudja, gondolom nem az IQja miatt neveztek ki. Addig kell, amik kitakritjak a kaszzat, hogy lehetoleg seemi vagyont ne veszitsen questor. Fidesz modra tortenik minden.
Dr. Felipe
Orgován Orsós Béla Senki Alfonz. I am the king.

Talán még a csuti mészárosnál is nagyobb király lesz ha így folytatja. Persze ez nem az ő hibája. Egy korrupt maffiaországban ahol a "gecik" irányítanak, ott természetes dolog hogy egy börtönviselt közmunkás is lehet bróker vezérigazgató. Az ügyészségnek meg a szeme sem rebben.
A szomszédos Romániában már a komplett kurmány börtönben ülne.
wagabund
hajrá Béla! ne hagyd magad!

Vágd le ezeket egy szabadszemmel is jól látható összeggel...most megcsinálhatod a jövődet. Örökös vendég lehetsz az ivóban , ráadásul rengeteg barátod is lesz...

(az utolsó filléredig)
soljanka
@Yoda69: Szerintem halvány fogalma sincs arról, hogy mi történik. Mivel túl nagy a felhajtás, így remélhetőleg még él.
Főlökött
Megint egy cikk, de minek is...

Tekintettel arra, hogy nevezett tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal nem rendelkezik, így az átruházást, a cégbíróság Bírója által magtagadható indok lenne.
Ki sem neveznék, ki sem hírdetnék, ami az elgondolás volt, mert törvénytelen lenne. Egy múló állapot, téves elgondolás az egész... egy meggondolatlan ténykedés...és annak következményei.
Ennyi és nem több. Jó vicc volt :)
Az érintett sértettek jót nevettek...sajnos.
csergolec
"Orgován még jó darabig a Quaestor vezére maradhat"

Miért baj ez,kizárt,hogy nagyobb "ügyességet" tud elkövetni,mint elődje,persely csaba.:((
bencemacska
Tudott valaki interjút készíteni vele? Olvasott valaki ilyent?

Tudja valaki, ki találta őt meg, és javasolta erre a feladatra?!
eszegfu
Orgovány Béla helyében én azért megpályáznék 1-2 magasabb poziciót is... lehet, hogy senki sem venné észre...
micfild
@eszegfu: teljesen jó lenne minisztárelnöknek. lehet fele ennyi baromságot sem hordana össze
KERKA
@micfild: lehetne miniszteri biztos is,, fogalmunk sincs, hogy mit csinál, de jó pénzt kap érte:))
wagabund
@eszegfu: 19.30

...még megérjük, hogy az ötleted megvalósul... minden megtörténhet.
Desischado
Legalább addig sem kell neki közmunkázni!
papa.49
@Desischado: Sőt az udvarra betoltak egy Audi A6. ot, nem hinném hogy pont a kapu előtt fogyott ki a tank...
micfild
@Desischado: Lehet, hogy a Quaestor- vezérséget is közmunkában csinálja.
karma1
@micfild: Nalad a pont, Cicuska!!! Szenzacios! Ilyen meg nem volt Magyarorszagon! 47 ezerbol brokerhaz vezerigazgato! Es annyira megtetszett neki az iroasztal, hogy ugy dontott, megsem tovabbi oldoklesre adja a fejet, hanem megtartja a poziciojat! Igy is, ugyis bortontoltelek lesz belole, hat nem mindegy?
karma1
Csak azt arulja el valaki, ha egy cegrol kiderul, hogy becsodolt - vagyis egy buzi kanyija sincs, amivel gazdalkodik -, a ceg igazgatoja elozetesben, valoszinuleg nyakig bunosen, akkor megis MITOL muxik tovabb ez a fantom ceg? Tovabbra is szukseg van meg a penzmosodara?
Remelem, hogy ez a bunozo pali a nemletezo ceg nem letezo igazgatoi allasat onkenteskent, ingyen tolti be? Kulonben azt kell hinnem, hogy a kormany tartja eletben a ceget, mint vampir a verdonort...
papa.49
@karma1: Ez mind nem számít ha a havert kell ,,kimosni,, a kakiból, a ,,bót meg megy tovább,, csak kicsit jobban odafigyelnek a külsőségekre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.