Friss fotót közölt az MTI a "Quaestor-cégcsoport elnök-vezérigazgatójáról". A képen Tarsoly Csaba egy rendőrautóban ülve érkezik a Fővárosi Főügyészség Fő utcai épületébe, ahol ma döntenek arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék-e a Quaestor-ügyben őrizetbe vetteket.

A rendőrök március 26-án csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe három embert, köztük Tarsoly Csabát.

MTI / Máthé Zoltán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem csodalom. Nem is olyan regen halt meg gyanusitott egyt rendorautoban. A fidesz rendorsegnel kesz eletveszely rendorautoban utazni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nem csodalom. Nem is olyan regen halt meg gyanusitott egyt rendorautoban. A fidesz rendorsegnel kesz eletveszely rendorautoban utazni.
zöldszem
Ha már vagyona nincs, gondja legyen!
Sok kis embernek okozott gondot!
lópicigáspár
Mit idegeskedik? Nincs mit tőle elvenni, hisz vagyontalan! Mondjuk @Yoda69: -nak nem kis igazsága van a rendőrautóban történő halálozásokkal kapcsolatban!
micfild
@Yoda69: Nekem most már egyre jobban úgy tünik, hogy tarsoly -Feláldozható- lett.
Yoda69
@lópicigáspár: Igen ezt kijatszak ezek gernyok hogy vagyon ne legyen a nevukon, mikozben tobzodnak a joletben. Azonban mit er a vagyon elet nelkul? Marpedig a maffia az eletulet veszi el, ha ugy latja jonak. Nos ezert aggodik tarsoly, mert o ezzel tutira tisztaban van. Gondolom anno welsz halalan meg mosolygot is, es soha nem gondolta hogy egyszer majd o kerul hasonlo szituba.
Yoda69
@micfild: Ez termeszetes is. tarsoly csak egy paraszt orban sakktablajan.
Souky Sanjay
Én már azt sem értem,hogy miért kellett várni 11 napot,hogy idáig eljusson az ügy.illetve, pontosan értem.
micfild
@Horizont: Már csak az a kérdés. Ki valójában a "keresztapa" ?
Yoda69
@micfild: Ez mar nagyon regota nem kerdes.
KERKA
@Horizont: már megfigyeltem, egy vékony karika gyűrűt hord.
zöldszem
@Horizont:ma, 14:13.
Azt a "kutyafájátnékiena", gazdagok??? Te nem szoktad hallani, olvasni a vagyonnyilatkozatukat? Olyan szerények! Szinte nyomorban élnek! Maholnap hajléktalanszállón élnek, és kenyérre koldulnak.
KERKA
@zöldszem: 14.23 A vagyonbevallásnál mindegyiknek részleges az emlékezete.
Részben emlékszik, részben nem:))
zöldszem
@KERKA: ma, 14:31
Inkább a nem emlékszik a van túlsúlyban. Na meg, közrejátszhat a söralátét nagyságú adóbevallási ív. A ..dolgozókisembereké.. ráfér, mert rá kell férnie! A mérhetetlen harácsolásból, lopásból szerzett vagyonnak kicsinek bizonyul. Így ők, a bevallást magasról lexarják.
KERKA
@zöldszem: Mit mondjak erre? van akinek az adóbevallása ráfér egy sörös kupakra is:))
Az viszont szinte lenyűgöz engem, hogy valaki hogyan tud megfelelni egyszerre több állásnak, megbízatásnak is. Lehet, hogy mindegyik klónozva van és 3 példányban vannak? Vagy azt csinálja, hogy a "tökömre is viharlámpát akasztok, éjjel is tudok kaszálni"
wagabund
még hogy gondterhelt... ezt az arcot a fotósoknak mutatja, közben azon agyal, hogy berendezték-e már úgy a villáját, ahogy ő kérte...ugyan a yacht átvételénél nem lesz még ott, de arra van egy megbízható ember...
nemsokára vége a kis színjátéknak, aztán irány Bali...
coni
Pedig nincs oka aggodalomra. Hagyó ellen (aki állítólag 15 Milliót tuszkolt be egy Nokiás dobozba) 6 éve nincs ítélet, majd róla és a több száz milliárdról is elfelejtkeznek idővel, legfeljebb Orgován kap egy kis ejnye-bejnyét, de azt is csak 10 év múlva.
Kongo
''Friss fotót közölt az MTI a "Quaestor-cégcsoport elnök-vezérigazgatójáról". ''
Az MTI-ben nem olvassák a Cégközlönyt. Még mindig az izomember a vezér.
human
Persze, hogy gondterhelt. Nem egy életbiztosítás manapság egy rendőrautó hátsó ülésén utazni.
papa.49
@zöldszem: Most egy örök igazságot mutattál meg, ezt kellene minden az uborkafára felkapaszkodott xarházinak megértenie ,,A HALOTTAS RUHÁN NINCS ZSEB,,!!!
papa.49
@KERKA: Általában nagyon kis részben emlékezik mind!!!
KERKA
@papa.49: ez már azért is furcsa, mert az ingatlanoknak van helyrajzi száma és négyzetmétere. Plusz van adás-vételi szerződés, pontos ár megjelöléssel. De hiszen tudja ezt mindenki, nyílván való, hogy le akarja tagadni , van akinek sikerül, de van aki lebukik vele. A gond azzal van, hogy a papíron szereplő jövedelme nem teszi lehetővé az ilyen hírtelen meggazdagodást.:))
papa.49
@KERKA: Kicsire nem adnak, ha meg kiderül hogy hazudott, módosít, oszt jónapot semmi következménye a nyilván való csalásnak, de próbáljál meg te, vagy én elcsalni valamit a tetves nav. a gatyádat is vinni akarja, mint az az asszony aki eladott 4 db. ,,kupulykát,, -itt az Alföldön így hívják ezt a kosarat- azt megbünteti 1.6 millió forintra, az egyenlő elbírálás jegyében!!!
KERKA
@papa.49: mi ebből a tanulság? csalni lopni hazudni csak nagyban érdemes:))
papa.49
@KERKA: Igen pontosan ez a ,,mai igazság,, mert ez azért nem az IGAZSÁG, ez csak a fütyisz igazsága!!!
Klara Erdelyi
@Yoda69: Csak akkor ha nem tartozik a fidesz-bagázsba... a haverokra azért jobban vigyáznak - még jöhet olyan idö amikor lehet velük mutyizni a kimenekített cash-en ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.