Előzetes letartóztatásba helyezte Tarsoly Csabát és két társát vasárnap a Budai Központi Kerületi Bíróság, a döntést azonban a Quaestor tulajdonosának ügyvédje megfellebbezte. Ezt az ügyvéd, Papp Gábor közölte az MTI-vel vasárnap, a döntést követően.

Elmondta: nem ért egyet a döntés indokaival, miszerint fennállna a szökés és elrejtőzés, valamint a bizonyítékok megsemmisítésének veszélye.

Kijelentette: ügyfele az elmúlt három hétben a hatóságok rendelkezésére állt, és Budapestet mindössze egy alkalommal hagyta el, amikor a győri futballcsapatot látogatta meg.

Ezalatt mind a felügyeletet ellátó Magyar Nemzeti Bank, mind a rendőrség rengeteg dokumentumot, bizonyítékot foglalt le, és három alkalommal hallgatta ki Tarsoly Csabát – fűzte hozzá.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem kell háborogni az ügyvédlépésén, neki ez a dolga !

Annál éredekesebb az "ügyfele az elmúlt három hétben a hatóságok rendelkezésére állt,..." mondatrész !
Három hét hatalmas idő egy-egy ügy beállítására, de igazán csak akkor igazítható ( célirányos kérdésekkel és ezekre adott szűk válaszokkal ) ha a terheltet fogva tartják !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Tarsoly ügyvédje nem ért egyet ügyfele letartóztatásával mert az az elmúlt 3 hétben "együttműködött" a hatósággal???
Unortodox együttműködés amikor eltüntetem a bizonyítékokat és személyes vagyonomat, a céget átadom egy nincstelen analfabétának, majd bevásárolok az anyacégbe, hogy a károsultak biztosan ne kapjanak semmit.
Az országnak jobb lett volna ha már március 10.-től nem "együttműködik", hanem ül.
zöldszem
@Horizont: Na és az önbíráskodást végzőket azonnal, nem 2 hét múlva kóter!
Rögtön, nem ismeretlen ellen nyomoznának!
Manhattan
Ó, ez csak egy szokásos bedobott maszlag...a VONJUKELAFIGYELMETBÁRMIVEL sorozatból...
Toby
Nem kell háborogni az ügyvédlépésén, neki ez a dolga !

Annál éredekesebb az "ügyfele az elmúlt három hétben a hatóságok rendelkezésére állt,..." mondatrész !
Három hét hatalmas idő egy-egy ügy beállítására, de igazán csak akkor igazítható ( célirányos kérdésekkel és ezekre adott szűk válaszokkal ) ha a terheltet fogva tartják !
Senara
Az elmúlt 3 hétre remélem a károsultak is felfigyelnek !
human
Nem áll fenn a szökés veszélye? De azért volt bátorsága egy börtönviselt közmunkásra íratni a csődbe ment céget és úgy tudom ez még így is van. Ebből nem következik, hogy akár le is léphet?
human
És Varga Mihály hogy nyilatkozott? Meglepődöttségét fejezte ki, hogy egy nem megfelelő végzettséggel rendelkező ember vette át a Queastort. Azt elfelejtette megjegyezni a kamerák előtt, hogy konkrétan egy börtönviselt közmunkásról van szó. Vajon miért nem vállalta ennek közlését? Talán félt, hogy kirekesztően fog hangzani?
eszegfu
@Toby: Az ügyvédnek valóban az a dolga, hogy védjen! Sokszor elgondolkodtam: milyen lehet az ő lelkiismeretük? Érdekes, hogy amig egy orvosról azt gondolom: életet ment, mégha egy bünözőét is, az természetes, de valahogy az ügyvédekkel nem vagyok igy...tudom az "én készülékemben van a hiba". Egyébként szerintem is előzetesben müködjön együtt a hatóságokkal, ne szabadlábon. Az első 72 óra előzetes mindig hosszabbitható alapos indokkal, mondjuk a nyomok eltüntetésének, vagy pénz "biztonságba" helyezésének vélelme miatt.
szaboria1
@eszegfu: A 3 hát alatt lehet, hogy másokat mentet abban a reményben öt sem fogják bántani.
eszegfu
@szaboria1: Valószinüleg, mint ahogy a "segélykérő" levelekkel is hasonlókat remélt.
szaboria1
@nyanya001: Mint mindig csak félre akarnak vezetni minket a kormány részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.