Az Új Széchenyi Tervből nyert több mint 981 millió forintnyi támogatással épített fel a WIS Holding Zrt. egy európai viszonylatban középméretű, Magyarországon viszont nagynak számító flexibilis, lombos fa fűrészüzemet, amelyet pénteken adtak át Miskolcon. Bitay Márton, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára a fűrészüzem átadása előtt az MTI-nek azt mondta, 3-4 millió köbméternyi fa évente az a mennyiség, amelyet a 22 magyarországi állami erdőgazdaság kitermel, ebből körülbelül 150 ezer köbméter a legértékesebbnek számító tölgy.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már csak azt kellene tudni melyik fütyiszes fitxfaxnak fog nem kevés hasznot termelni???
Hogy nem frütyiszen kívüli azt lemerném fogadni...
1magyar
Mindenképpen hasznosabb mint egy stadion!
papa.49
A stadiontól valóban többet ér, de én nem is ezt vitattam, csupán a tul. hátterére kérdeztem rá...Megnéztem a cégismertetőben, hát ez a pali olyan mint a felcsúti polgi, ez is minden nagy beruházásban benne van, tehát fütyisz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.