Orbán Viktor azt mondta, hogy a 25-ei kormányülésen mondta azt, hogy minden minisztérium vegye ki a pénzt a brókercégektől, aztán a külügyminisztérium csak március 9-én kérte ki a pénzt a Quaestortól, 4 milliárd forintot, ezt készpénzben kapták meg, vagyis a kisbefektetők pénzét vették el – erről Lukács Zoltán beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Milyen érdekes február végén még nagyban nyomták a Quaestor reklámot a TV csatornák. Azt is kellene vizsgálni ebben az időszakban mennyi bevételre tettek szert. Mert gyanús az is miért csak márciusban tört ki a botrány Quaestornál.
nezelodo
szaboria1

Istenkém mit gondolsz különben hogyan tudták volna ezek a csodatévő ifjoncok olyan jól forgatni a pénzüket, hogy többszörösét érték el egy két év alatt anyagiakban, mint egy négytagú rátermett, szorgalmasan dolgozó család egész életpályája alatt. Ráadásul a szemükbe röhögve közli egy szarjankó, hogy annyit érnek, amennyi pénzük van.
Ja és kedves Tapolca környéki választók szavazzatok a fideszre hogy lophassanak tovább!
nyanya001
Orbán: Csütörtökre derül ki, megvan-e minden közpénz.
Legkésőbb csütörtök reggelre összesítik a minisztériumok, hogy mennyi pénzt fektettek be állami intézményeik brókercégeiknél, és mi lett azokkal. Orbán Viktor a parlamentben elismerte, hogy csak az összesítés után derül ki, hogy megvan-e minden közpénz.

Orbán Viktor a parlamentben az azonnali kérdések órájában több kérdést is kapott a brókerbotrányokról, így lehetősége nyílt beszélni a befektetők kártalanításáról, illetve arról, hogy nem voltak bennfentes információi a Quaestor bedőléséről.

Megismételte, hogy a Buda-Cash-botrány kirobbanása utána ő utasította a kormánytagokat, hogy tekintsék át, állami intézmények befektettek-e brókercégeknél, és ebben az esetben vegyék ki onnan.

index.hu/gazdasag/2015/03/30/csutortokre_derul_ki_megvan-e_minden_kozpenz/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Ezzel az erővel akár el is lottózhatták volna az állam pénzét !
szaboria1
@nyanya001: Mosakodás, mosakodás ezerrel. Az ATV-n Kéri megint jól oda mondott az Orbánnak.
nezelodo
szaboria1
A Kéri hiába tépi a száját évek óta, és hiába mutatja be a volt tanítványait országnak világnak. Csak nehogy robbanásszerűen világosodjanak meg a zemberek, hogy kik "vezetik" az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.