Az ügyvéd az atv.hu-nak azt mondta: fenntartja, hogy a meggyanúsított személyek nagy részét először tanúként hallgatják meg. A főügyész szerint ez súlyosan jogsértő, és ezért nem hallgatták ki tanúként a Quaestor-ügyben Tarsoly Csabát.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Én inkább hiszek a "Magyar Gyuri" bácsinak mint a polt pot féle fütyi-sz es ügyésznek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mobil123: Azoknak joguk van hallgatni.
Toby
"Magyar Gyuri bácsi " bezony jól beszél !

Bevett gyakorlat a pintérségen, hogy először, tapogatózási célzattal, tanúként hallgatják ki a polgárt, majd ha van annyira hülye, hogy terhelőt tesz magára, akkor azonnal átminősítik gyanúsítottá !
Azokban az ügyekben jellemző ez az eljárási mód, amelyekben első nekifutásra nincs kellő mennyiségű és minőségű terhelő adat, bizonyíték az ipse ellen !
Számos esetben maga a pintérség szolgáltat bizonyítékot a törvénysértő eljárásdi módra azzal, hogy már a gyanúsítotti kihallgatás során készült jegyzőkönyvbe hivatkozik a gyanúsított, tanúkénti minőségben tett vallomása tartalmára !

A főügyész ugyancsak soha nem hazudott, mint a gazdája, legfeljebb nagyon hülye a hivatásához !
coni
Nálunk egész évben április 1.-e van. Az ország azt hiszi, hogy ez egy rossz tréfa, de nem.
KisVirág egy több száz ezres nézettségű műsorban előadja, hogy nem gyakorlat, hogy a gyanúsítottakat először taktikai okokból tanúként hallgatják meg. Majd mikor a műsorvezető elkezdi sorolni, hogy az elmúlt években hány ilyen eset volt (közte Gyurcsány sukorói ügyét), akkor hirtelen elkezd másról beszélni.
human
@coni: És azt mondta, hogy az hibás gyakorlat volt. Akkor ezek szerint akár perelni is lehet? Mert akkor rohadt sokat vesztene az állam.
Mobil123
@human: Elég baj ez hogy ebben az országban az embereknek hallgatniuk kell azért mert ellopták a pénzüket és még meg is magyarázzák hogy nem tolvajok a hibásak és a rekes kormány mindent megtett az emberek érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.