Habony Árpád Andy Vajnával az oldalán nemrégiben igencsak szabálytalanul közlekedett – ráadásul egy rakás újságíró szeme láttára. Az eset kapcsán felmerült, hogy a miniszterelnök tanácsadója által vezetett fekete Volkswagen kisbusz vajon Habonyé-e vagy esetleg az államtól kapta. A Miniszterelnökségtől erre nem kapott választ a sajtó, de a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságtól most igen.

A hvg.hu megkeresésére az alábbi válasz született:

A Főigazgatóság Habony Árpád részére gépjárművet nem biztosít és nem is biztosított. Mint ahogy a korábbi tájékoztatásunkban is szerepelt, a NAE 045 rendszámú fekete Volkswagen kisbusz nincs a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság flottájában.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósága felel a jogszabályok alapján a minisztériumok és háttérintézményeik működéséhez szükséges gépjárművek üzemeltetéséről. Válaszuk alapján Habony tehát nem állami autóval szabálytalankodott.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
léteznek fedett rendszámok is...ezt is úgy adta oda a garázsmester, hogy -Árpikám, tudod, össze ne törd, ne kelljen helyszinelőket hívni...ha mégis, azonnal szólj, elsikáljuk, csak ne szólj senkihez...
na indulj...a tank tele.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Akkor valószínűleg csak kapott egyet a "maradék" Polcvágenek közül.
Természetesen emelt áron számlázták ki neki, de persze így is igényt tartott rá a Gecci táska meg a tűsarkú mellé kiegészítőnek.
wagabund
léteznek fedett rendszámok is...ezt is úgy adta oda a garázsmester, hogy -Árpikám, tudod, össze ne törd, ne kelljen helyszinelőket hívni...ha mégis, azonnal szólj, elsikáljuk, csak ne szólj senkihez...
na indulj...a tank tele.
szaboria1
Andika Vajna vajon nem e kapott és azzal furikáztak. Mert a Szili is kapott autót.
nyanya001
Attól még többszörösen megsértette a KRESZ szabályait
ez a köztörvényes bűnöző !
zöldszem
@pbalage: XDDDDDD Gecci táska meg a tűsarkú mellé...
file:///C:/Users/Nagyi/Pictures/2011-04-10%20Vegyes%20fot%C3%B3k/K%C3%A9pek/Nyilv%C3%A1nos%20k%C3%A9pek/Mintak%C3%A9pek/Nagyon%20j%C3%B3%20tetszik.jpg
papa.49
Nem tök mindegy ki a tulaj megsértette a KRESZT. ezért bünti jár ha meg nem volt jogosult vezetni azt a járművet akkor azért is, oszt. jónapot!!!
human
Az a bajom, hogy annyira hiteltelen már ez a kormány, hogy én azt sem hiszem el, hogy Habonynak nincs diplomata útlevele. Akkora a veszteni valójuk, hogy már túl vannak azon a ponton, hogy túlhazudják magukat. Már nem oszt nem szoroz.
Desischado
@papa.49: Papa, hol élsz? Már hogy lenne mindegy! fideszesek, és akkor rendben van! Mármint szerintük!
kukac50
@nyanya001: Az egész Fidesz banda köztörvényes bűnöző!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.