Luxus wellness hotelbe mentek projektértekezletet tartani a BKK vezetői, mondván, csak így biztosított az intenzív, zavartalan munkavégzés. Kiderült, a két napig tartó munka több mint 400 ezer forintba került. Az ügy keltette felháborodás miatt most három BKK-s vezetőt is ki fognak rúgni – értesült az Index.

Az alábbi vezetőket küldi el a vállalat: Somodi László vezérigazgató-helyettest, Markovics Ernő vezérigazgató-helyettest és Mihálszky Gábor tömegközlekedési divízióvezetőt. Ők egyébként már a korábban elküldött Vitézy Dávid vezetése alatt is a cégnél dolgoztak. 

Az Index szerint vagy maga a botrány az oka eltávolításuknak, vagy az, hogy tőlük szivároghatott ki, hogy a projektértekezlet egy wellness szállóban zajlott. Úgy tudni, az érintettek már tárgyalnak Dabóczi Kálmán vezérigazgatóval arról, milyen feltételekkel távozzanak a cégtől.

A BKK még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Frissítés: cikkünkkel kapcsolatban megkeresett minket Markovics Ernő jogi képviselője és az alábbi helyreigazító közlemény közzétételét kérte:

A 2015. április 9. napján a "BKK-s vezetők buktak bele a wellness-botrányba" címmel megjelölt cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Markovics Ernő vezérigazgató-helyettes a luxus wellnessfürdő-üggyel kapcsolatba hozható. Ezzel szemben a valóság az, hogy Markovics Ernő nem vett részt a kérdéses börzsönyi kiránduláson, egyúttal soha nem vett részt semmilyen információ "szivárogtatásban", ezzel sem a BKK, sem más nem vádolta.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért a versenyszférában a cég első számú vezetője tud ilyen dolgokról, hogy hová megy az eggyel alatta levő bagázs munkaidő alatt . Viszont ha kirúgnak valakit akkor nincs tárgyalás a feltételekről mert szárnyakat kap de mást nem. Ezek meg vagyonokért fognak lelépni ami az adófizetők pénze!
Dr plágium
Ha nem "szivárog" ki akkor viszont minden rendben lenne! ?
nemkati
Gondolom, jó magyar szokás szerint hatalmas végkielégítéssel távoznak, és már várja őket egy még zsírosabb állás, ahol tovább herdálhatják a közpénzt. Vajon a vezérigazgató meg magától mond le, vagy az is jó magyar szokás szerint marad?
Mobil123
Azért a versenyszférában a cég első számú vezetője tud ilyen dolgokról, hogy hová megy az eggyel alatta levő bagázs munkaidő alatt . Viszont ha kirúgnak valakit akkor nincs tárgyalás a feltételekről mert szárnyakat kap de mást nem. Ezek meg vagyonokért fognak lelépni ami az adófizetők pénze!
Desischado
Mennyi pénzt fognak felmarkolni? És "felfelé buknak"? Mert nyilván nem lesznek munkanélküliek, az biztos! És ha nem derült volna ki?!
wagabund
baszki...appofámleszakad...ezek még tárgyalhatnak, hogy milyen feltétlekkel távoznak a cégtől?...

...akkor ez direkt így volt kitalálva...most milliókat markolnak fel, hogy kifizessék az adósságaikat, vagy új kocsi kell a zasszonynak...
...aztán valamilyen kerülőúton visszaveszik őket pár hónap pihi után...több fizetéssel.
mint a bkv-nál a régi szép időkben.

ügyes.
verum
Most kirúgás van, vagy feltételekkel való távozás?
Mert nagyon nem mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.