Rig Lajos, a Jobbik jelöltje kapta a legtöbb szavazatot az adatok 99,13 százalékos feldolgozottsága alapján a tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választáson, az eredmény azonban nem végleges, mert a különbség kisebb közte és a második helyen álló Fenyvesi Zoltán (Fidesz-KDNP) között, mint abban a szavazókörben leadott és később megszámlálandó voksok száma, ahová a külképviseleti voksokat várják.

A Jobbik nyerhette Tapolcát

Ebben a körzetben várhatóan csütörtökig számolják össze a szavazatokat, így addig várni kell az eredményre.

A Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán olvasható adatok szerint a 99,13 százalékos feldolgozottságnál Rig Lajos a szavazatok 35,27 százalékát szerezte meg. Fenyvesi Zoltánra a választópolgárok 34,38 százaléka, Pad Ferencre, az MSZP, a DK és a Magyar Szolidaritás Mozgalom közös jelöltjére 26,27 százaléka szavazott, Sallee Barbarát, az LMP jelöltjét 2,05 százalék támogatta.

Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében (Tapolcán és környékén) azért kellett időközi választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Horizont: Ez nem a Jobbik győzelme, hanem a fidesz és az mszp veresége!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Vizual: 22:37 Elkeseredtél! Sok mindenben egyetértek Veled, de szerintem a baloldalon sem az MSZP, sem a DK nem tud jó döntéseket hozni már. Nem azon múlnak a dolgok, hogy kivel és hogyan fognak össze! Mindegy. Nem húzzák a tömegeket, ezt kellene észrevenni végre! Ezt vették észre a civilek, és ki is mondták, de nem a sértődésnek van az ideje!
Az értékes, tapasztalt emberekre szükség van és szükség is lesz mindig. Olyan párt, vagy szervezet kell, amelyik képes megszólítani a most otthon maradtakat is. Ehhez pedig új emberek kellenek, új nevek, - és régi nevek is - vagy 3 év múlva alacsony részvétel mellett vagy a jobbik, vagy a fides nyer. Esetleg fej-fej mellett, ahogy Tapolcán. Ebben az esetben a koalíció kényszer, nem választás. Erre gondoltam, és én nem hiszem, hogy ez lehetetlen. Nincs az a két jobboldali párt annyira messze egymástól, mint mutatják.
Nil
Ha a fideszt a jobbik váltja, ugyanaz fog történni mint amikor a nyilasok kerültek hatalomra- gyanítom hogy a jobbikos vezetők az ő leszármazottaik
(talán el kellene olvasni a Hőhullám Berlinben és Fekete Villám c könyveket és tanulni belőle)
szép kis ismétlés lesz legalább annyi halottal
csak a tisztességes és a valóban független vezetőkben lehet bízni
Vizual
@JAJMÁR: El.Ekkora hülyéket életemben nem láttam. Gyurcsány tényleg kezd meghülyülni. Az MSZP első hibája volt a fiatalitás. Második hibája Mesterházy, a harmadik meg ez a Tobiás.
Látszik szart sem értenek hozzá. Éppen olyan nagy barmok mint a FIDESZ.
szandokan
@aremy: Engem sehol nem szoktak tetűnek szólítani, maximum azok, akikről anno Lázár is beszélt...
Dr. Felipe
@szandokan: A bonbon elvtársat te választottad magadnak. :) Ha jól emlékszem és én általában jól emlékszem.
Azt meg miből gondolod hogy nem fog nyerni a baloldal 2018 ban? 2018 után vagy a baloldal vagy a jobbik fog kormányozni, a fideSSnek ugyanis már lecsó, dől a szaros kártyavár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.